sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Myyrmäki 23.5.2010

Todettiin tänään kaverini kanssa että Myyrmäki ON kyllä pääkaupunkiseudun parhaimpia kirppiksiä. Sieltä tekee niin mielettömiä löytöjä ja paljon. Useimmiten loppuu enemmin rahat kun löydöt.

Tällä kertaa löytyi minulle lenkkarit joita olin himoinut jo pidempää. Olin nähnyt näitä SoWhat merkkisiä lenkkareita ihmisten päällä, mutta en koskaan kaupoissa. Näitä on valkoisina ja mustina, ja matalana versiona sekä korkeana. Nyt löytyi valkoiset korkeavartiset ja jopa minun kokoa, ehdottomasti ROCK lenkkarit!

Olisi siellä ollut myös punaiset farkut jossa leopardikuviot, tosi rock oli nekin, mutta sitten ei oikein rohkeus riittänyt ostaa ne ja etenkin että olisin pitänyt niitä, vaikka koko olisi voinut olla oikea.

Nyt jätin väliin pojan vaatteet, sillä meillä taitaa olla niitä ihan tarpeeksi. Ainaskin nyt käytössä olevaa kokoa. Eikä mitään erityisiä helmiä seuraavissa koossa tullut vastaan.

Pitäiskö munkin järjestää tänne blogiin arvonta? Sitten kun on 10 000 käyntiä täynnä? Kertokaa kiinostaisko sellainen! Ja arvontapalkintona tietenkin joku kirppislöytö.


- valtava puinen juna palapeli 2e


- Fisher Price parkkitalo jonka mukana tuli 2 ukkelia ja 4 autoa yht. 6 euroa
- Fisher Price sininen auto 0,20e


- 2 pientä kirjaa 0,10e/kpl
- vihreä Libero laukku kaverille lahjaksi 0,50e
- Så funkar det! kirja 0,50e
- Lego Duplo lohikäärme (on huono kuva) 1e



- isompi ja pienempi Tupperware purkki 3e/kpl (eri myyjiltä)



- college pusero itselle 1e
- farkut 2e
- pääkallo sukat 0,10e



- pääkallolenkkarit SoWhat 5e


- musta-oranssi talvitakki 1e



- palapeli jossa pitäisi olla kaikki osat 3e

perjantai 21. toukokuuta 2010

Myyrmäki 16.5.2010

Myyrmäki kirppis on tavallisesti aina varsinainen kirppisystävän aarrearkku, paratiisi ja löytökeidas.
Niin tälläkin kertaa, mutta hillitsin itseäni sen verran että en ostanut ihan kaikkea, vaan ne ihan välttämättömät.

Etsinnässä oli taas paljon, osa ei löytnyt, mutta sitten löytyi myös juuri sitä mitä etsin. Eli etsinnässä olivat poikien alushousut koska lapsi on oppimassa vaipoista pois, ja silloinhan tarvitaan alushousuja. Tavallisesti kaupassa alushousut maksavat n. 1-3 e/kpl. Ajattelin että katson nyt jospa kirppikseltä löytyy siistikuntoisia, jos ei käyn sitten kaupasta ostamassa.

Eipä tarvinnut enää lähteä kauppaan. Ensin löysin kaksi pakettia, yhden missä oli 3 Benettonin alushousuja ja toinen jossa 2 tavallista, ne oli 1e paketti. Sitten tuli vastaan yksittäiset alushousut hintaan 0,20e.

Sitten löytyi myyjä jolla oli iso laatikko täynnä tyttöjen sukkahousuja, sukkia ja tyttöjen ja poikien alushousuja. Kun kyselin hintaa niin ilokseni myyjä ilmoitti että alushousut ovat 0,10e/kpl. Sillä hinnalla kannatti jo penkoa koko loota perinpohjin mitä myös tein. Sieltä sitten löytyi 20 kpl siistejä poikien alushousuja ja myyjä vielä antoi paljousalennusta, että nippu maksoi enää 1,50e!
Se oli kyllä päivän paras löytö!! Eli hyödyllinen ja hinta-laatusuhde ehdottomasti kohdallaan.

Myös mustia pöytätabletteja 8 kpl yhteishintaan 0,20e oli tosi megalöytö, sillä edelliset mitkä meillä oli, olivat pesuissa haalistuneet niin pahasti että olin ne jo laittanut kierrätykseen. Nämä pöytätabletithan maksavat kaupassa n. 3-5 e/kpl, mikä minusta on aikamoinen hinta noin pienestä kangaspätkästä.

Tyttäreni suureksi iloksi löysin myös erittäin hyväkuntoiset Reebok lenkkarit, ei nyt niin hienot kun ne mitkä ostin aikoinaan ballolta mutta kivat silti (nyt varmaan ballo tai ballon sisko on vähän kade näistä ;-D).

Olis siellä vielä ollut Leningrad Cowboys DVD Boksi, mutta hinta 20e (mikä nyt sinänsä ei ollut paha, mutta silti oli siinä vaiheessa jo rahat lopussa) esti mua silti ostamasta, etenkin kun olin jo ostanut CD boksin, niin se sai tältä kerralta riittää.

Ostin sitten Puma lenkkarit pojalle, mutta vasta kotona tajusin että eivät ole aidot, harmi, sillä jos olisin tajunut sen, en olisi maksanut niin paljon niistä.


Tässä löydöt:
- Muumi fleecetakki koko 86 hinta 0,50e
- Muumi palapelit yhteensä 2e
- ruotsinkielinen kirja ja pikku kirja yht. 1,50e



- Batman college puku 2e
- Teräsmies college 1,50e
- Puma lenkkarit (eivät taida olla aidot) 5e
- 8 kpl mustia pöytäsettejä yht. 0,20e



- 20 kpl alushousuja 1,50e yhteensä
- 3 kpl Benetton alushousuja yht. 1e
- 2 kpl alushousuja yht. 1e
- 1 kpl alushousuja 0,20e



- Reebok liilat lenkkarit 10e
- Leningrad Cowboys CD Boksi 5e



Funde auf deutsch:
- Muumi fleecejakke in Gr.86 nur 0,50e
- Muumi puzzles zus. 2e
- schwedisches Kinderbuch und Pixibuch 1,50e
- Batman Sweat Set 2e (Gr. 98)
- Superman Sweat 1,50e (Gr.90)
- Puma Turhschuhe in Gr.26 (sind wohl nicht echt) 5e
- 8 Stk schwarze Tischsets 0,20e
- 20 kpl Unterhosen für Jungs 1,50e
- 3 Stk. Benetton Unterhosen 1e
- 2 Stk. Unterhosen 1e
- 1 Stk Unterhosen 0,20e
- Reebok lila Sneakers 10e
- Leningrad Cowboys CD Box 5e

torstai 13. toukokuuta 2010

Vaatepostaus

Noniin, nyt kun kaikki muutkin postaa kesävaatteista, niin minäkin. :-D

Eli kävin Kampissa, ja siellä kuuluisa Po.P jossa oli nyt muuttomyynti. Kovasti kaikki näytti hehkuttavan sitä, eli jopa -70% piti olla. Joopa joo, seinällä oli sellainen lappu että on muka -40%, -50% ja -70%. Mutta oikeesti kun pääsin sitten siihen yhteen telineeseen jossa oli ale vaatteet, niin siinä olikin sitten vaan -30%, 40% ja 50%. Tunsin itseni huijatuksi, lievästi sanottuna. Koot oli vähän sitä sun tätä, ja vaatteetkaan eivät jotenkin iskeneet minuun.
Eli eipä ollut kovin kummoista kuuluisassa Po.Pissa.

Sitten keväisin Tarjoustalossa, ja siellä oli sitten jo alennetut vaatteet vielä -50% kaikki. Oli 3 isoa rekillistä vaatetta ja hinnatkin oli mielestäni huomattaavsti kivempiä. Ostin sitten tällaiset:

MiniStars shortsisetit, alkuperäinen hinta 9,99e, alessa 5,00e ja nyt enää 2,50e per setti. Otin yhden koossa 90cm ja yhden koossa 100cm. Eli isompi jää varmaan myös ensi vuodeksi.



Parasta näissä on, paitsi että ovat mielestäni kivan näköiset, jos nyt käy niin että poika syö mansikoita tai suklaajäätelöä nämä päällä, läsähtää keskelle kuralammikkoa, tms, eikä tahrat enää lähde, eipä hirveesti harmita.

tiistai 11. toukokuuta 2010

Valtteri 9.5.2010

Myyrmäki pitää nyt vielä vähän taukoa, mutta jatkuu ensi viikolla. Sitä odotellessa käytiin sitten kaverin kanssa Valtterissa.

Kävi sitten vähän huonosti pari kertaa, ekaksi joku osti nenäni edestä Adidaksen laukun 2eurolla. Noh, se nyt ei niin kovasti harmittanut, ajattelin että lapsukaiseni voi ensi kerralla vaikka tulla itse mukaan ja valita laukkua itselleen, kun en minä tiedä mistä se tykkää ja mistä ei.
Mutta sitten harmitti ihan oikeesti, sillä nenäni edestä yksi mummeli osti Tupperboksin hintaan 50 senttiä, ja se harmitti ihan oikeesti!! Siis argh, miksi mä olin puoli sekunttia liian hidas?!?!? Oikeesti, otti päähän aika rankasti, teki mieli repiä se boksi mummelin käsistä ja tunkea ne rahat myyjän kouraan. Mutta koska olen suht. hyvin käyttäytyvä ihminen, niin kävelin vaan eteenpäin manaillen itsekseni.

Myynnissä olisi ollut prätkähiirien huoltorekka hintaan 5e. Mutta tämä rekka sisälsi tosi paljon pieniä osia, ja kuvittelin miten nämä pienet osat leviää meidän kämpässä ja totesin että en halua alkaa niitä keräämään jatkuvasti. Eli se jäi sinne, mutta prätkähiiren ostin, valitettavasti prätkät oli jo myyty :-(

Näin myös Tripp Trapp tuolin Valtterissa, hintaa oli 80e, mikä minusta oli aika paljon. Etenkin kirppishinnaksi. Sillä kirppiksellä useimmilla on kait käteistä mukana vaan vähän, eikä noin isoja summia, vai onko??

Minulla on ollut jo jonkin aikaa projektina että hankkisin käytetyn Tripp Trappin toista kautta, mutta siitä enemmän sitten jos tämä toteutuu.


Tällaisia löytyi:
- Lindexin pusero 1,50e


- pikkuautoja 5 kpl yht. 1e
- Fisher Price Little People hahmo 0,20e
- Prätkähiiri 1e
- Lassietec kevät hanskat 1,50e
- miekka jossa äänieffektit 1e
- ruutupaita 0,50e



Funde vom Flohmarkt Valtteri:
- Lindex shirt 1,50e
- kleine matchbox Autos 5 Stk zusammen 1e
- Fisher Price Little People Figur 0,20e
- Biker Mice from Mars Figur 1e
- Lassietec Handschuhe für den Frühling 1,50e
- Schwert mit Soundeffekt 1e
- Holzfällerhemd 0,50e

Ei mennyt ihan niin kun Strömsössä!

Ok, myönnetän nyt tässä, en ole mikään kummoinen kokki!
Eli tein tonnikalakastiketta. Reseptissä luki että siinä pitäisi käyttää kasvipohjaista Creme Fraicheä. Koska minua aina moititaan siitä että otan kaiken niin kirjaimellisesti resepteissä, ajattelin nyt kerran vähän improvisoida. En paljon, mutta ihan vähän. Laitoin sitten maitopohjaista Creme Fraicheä, ei kait se nyt niin tarkkaa ole. Joo, tällä kertaa oli....sillä reseptissä luki myös että kastiketta pitää hauduttaa kannen alla.

Tällaista siitä sitten tuli:



Tuossa näkyy vaan kuinka jotenkin tuo Creme Fraiche erotteli ittensä eri osiin ja jäljelle jäi rasva ja se mikä tässä ei oikein näy, eli paloi pohjaan.
Noh, oli se ihan syötävää silti, kunhan ei rapsutellut kattilan pohjaa.....

Että semmosta tällä kertaa.