maanantai 11. elokuuta 2008

Valtteri 10.8.08

Tänään oli taas Valtterin kirppis vuorossa. Hietsuun ei enää kannata mennä, kun säät eivät nyt ole oikeen suosineet. Sateella tai sateen uhan alla ei oikeen Hietsuun kannata mennä, ja sen tietävät myös myyjät.

Nyt tässä Myyrmäkikirppiksiä odotellessa niin käyn Valtterissa. Silloin kun siellä on myyjiä kunnolla se on ihan hyvä kirppis. Vaikka toki ärsyttää ammattilaiset siellä, mutta onneks niillä on ne omat paikat, josta tiedän jo missä ovat, niin ei tartte sinne vaivautua.
Ja samoin ärsyttää välillä venäläiset kirppisturistit jotka putsaavat kirppiksen kaikesta hyvästä tavarasta. Mutta nekin on paremmat kun nämä Jobbarit jotka ostavat tavallisilta tallusteljoilta ja myyvät sitten omalla ständillä kalliilla. ARRGGHHH!! Toisaalta, minäkin teen sitä välillä, jos näen jonkun super edullisen jutun josta tiedän että siitä saa hyvin esim. huutonetissä, niin kyllä ostan.

Ja nyt asiaan, eli päivän löydöt:

- Läjällinen lastenvaateita, 13 kpl (mm. Brion villapusero, pääkallo body, Esprit farkut, Fix farkut.) yhteensä 6 e
- Tretorn kumpparit koko 20, 2e
- 2 paria käyttämättömiä kurahanskoja yht. 1e
- 3 kpl viinilasia, arcoroc, 2e
- Leningrad cowboys go to America VHS, 1e
- Pucca kello, 3e
- Emily the strange laukku (hieman rikki sisältä), 1e

Tosi tyytyväinen olen kumppareista ja etenkin vaateläjästä. Ittelle ei nyt tullut mitään ostettua, jos ei nyt lasketa laseja. Lasit sopivat kätevästi muun astiaston kans yhteen.Ei kommentteja: