maanantai 18. toukokuuta 2009

Myyrmäkihalli 17.5.09

Tämä viikonloppu oli nyt kirppishain kevään kohokohta, kun oli Myyrmäkihalli täynnä myyjiä. Harmikseni en löytänyt mitään kivaa talvihaalaria lapselleni, Reimatecit oli vähän liian hinnakkaita, mutta sen sijaan löytyi enstex haalari, ja hintakin oli kohdillaan, vaan 2e. Sillä sopii rymytä lumettomaan aikaa talvella, eikä tarvitse pelätä että haalari menee rikki. Ja vaikka meniskin, siinä menee vaan 2e, eikä 100e tai enemmän mitä nyt kosteussuojatut haalarit maksaa uutena.
Halli oli tosi täynnä, mutta valitettavasti kirppistä ei ole tänä keväänä kun kahtena viikonloppuna. Toivottavasti syksyllä on sitten paremmin kirppiksiä.
Legoja ja Brion junaradan osia ei nyt tällä kertaa löytynyt, olihan siellä näitä älyttömän hintaisia, muuten ei oikeen mitään löytöjä sillä rintamalla. Lastenvaatteita löytyi sen sijaan ihan hyvin. Mutta jotkut halusivat taas ihan älyttömiä hintoja vaatteistaan. Jotain 4 euroa käytetystä collegepuserosta, ei edes mitään ihmeellistä merkkiä. En ostanut, sillä niitä sai ihan hintaan 0,50e ja 1e. Mutta eihän se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.
Mukava yllätys oli sitten kun kysyin yksien kävelykenkien hintaa, ja nainen kertoi että jos vaan on tarvetta, saan ottaa ne mukaan ilmaiseksi. Kengät on aidot Elefanten kengät ja hyvässä kunnossa vielä.

Tässä päivän löydöt:
- musta-valkoraidallinen käsipyyhe 1e
- Ikean Logga naulakko 1e
- Kellogs Cocopops muovisia kulhoja 0,20e/kpl
- Mam ruuan säilytsrasia 0,50e
- Avent nokkamukeja 0,50e/kpl
- Enstex haalari 2e (koko 90cm)
- college puku 2e
- bodeja 0,50e/kpl
- musta-harmaa raidallainen trikoopaita 1e
- Manga piirustuskirja 2e
- 2 kpl nuorten kirjoja 0,20e/kpl
- Lehväslaihon kirja 6e
- H&M unipussi 2e
- huivi 0,50e
- Little Tikes kypärä 0,20e (vihdoinkin löytyi se valkoinen kypärä)Ja jatkuu toiseen kuvaan:
- valkoinen H&M kauluspaita 0,50e
- pikkuauto 0,20e
- Elefanten kävelykengät 0e (nämä sain oikeesti ihan ilmaiseksi)

Ei kommentteja: