sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Vermon kirppis 7.6.09

Olin aina kuullut tosi paljon hyvää Vermon kirppiksestä ja ajattelin nyt kerrankin poiketa sielläkin. Noh, täytyy kyllä sanoa, että oli tosi suuri pettymys, valitettavasti. Eli siellä oli jotain jobbareita jotka myivät jonkun vanhan ladon roippeita, eli ei mitään minulle mielenkiintoista.
Ja muut myyjät olivat sitten aika sekalaista sakkia, mutta mitään oikeesti laadukasta tai muuta ei sieltä löytynyt.
Ostin sitten kummiskin lähes uudenveroisen Peuhu haalarin pojalle, ja maksoin siitä 7e, ehkä vähän liikaa, kun on Tarjoustalon merkki. Mutta kunto on silti kuin uusi ja mitä tärkeintä, väritys EI ole vihreä, muta, ruskea, lime, savi, oranssi joista en pidä, vaan ihan sinistä ja mustaa (kun ne haalarit näyttää olevan kiven alla).

Ja löytyi kännykkä dummy 1 eurolla.
Mutta muuten ei mitään löytynyt. Ja se vaikka olin jo ihan aamusta siellä kun vielä autoja ajoi sille parkkialueelle. Mutta ehkä siellä oli vaan jotenkin huono päivä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ei todellakaan kuulosta hyvältä. Toivottavasti tänään meni paremmin.

mamas kram kirjoitti...

Ach, könnte ich doch nur Finnisch. Bei vielen Sprachen kann ich so einiges erahnen, was denn da steht, wenn ich es lese. Aber bei Finnisch verstehe ich wirklich nur Bahnhof...
Ich wünsche dir eine schöne und sonnige Woche!
Liebe Grüsse, Doris

Anonyymi kirjoitti...

Moi Doris,

hast Du schon mal versucht, den Blog mit dem Übersetzungsprogramm von Google zu lesen? http://translate.google.de
Man braucht zwar ein bisschen Phantasie, um das Kauderwelsch, das da rauskommt, zu verstehen. Aber das klappt eigentlich ganz gut.

Gruss Liisa
P.S. Deine Matroschkas sind einfach super und so einen Fund, wie Deine Matroschkaleiste möchte ich auch mal machen.