sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Jäähalli 24.1.10

Tänä aamuna lähdin sitten 20 asteen pakkasessa ajelemaan Jäähallin kirppikselle. Vanha autoni hörähti ihan vaivatta käyntiin, mutta siihen ne vanhan auton ilot sitten loppuivatkin, ikkunoita jouduin siinä matkalla pariin otteeseen raaputtaa vapaaksi jäästä...

Jäähalli oli oikeesti loppuunmyyty, eli tyhjiä pöytiä ei ollut.

Joillakin oli kyllä aikalailla utopistiset hinnat. Yksi myyjä pyysi selvästi käytetyistä naisten collegehousuista 8e ja jo aikalailla kulahtaneesta lasten yöpuvusta 2e. Olisin maksanut housuista max. 2e ja yökkäristä 0,50e. Ei kyllä tullut kauppoja.

Ja joillakin myyjillä on homma täysin hukassa. Kuten yhdellä myyjällä oli pöytä lähes tyhjä. En sitten tiedä oliko myynyt siitä jo kaikki muuta tavarat, mutta enpä usko. Sitten siinä oli pino lasten collegehousuja, sen sijaan että olisi levittänyt ne että kaikki näkevät mitä siinä on. Noh, katsoin housuja sitten ja kysyin hintaa, niin myyjä heitti että koko pino on 37e. Olin tosi häkeltynyt, tavallisesti kirppiksellä tavarat kyllä myydään ihan erikseenkin ja paketti jutut katsotaan sitten erikseen. Olisi hän myös housuja myynyt erikseen, ja pyysi niistä sitten 3e kpl, mikä sekin oli minusta ihan liikaa. Kun kirppikselle lähtee kannattaa kyllä ottaa mukaan niin paljon tavaraa että saa pöydän täyteen tai enemmänkin. Ei siellä pientä määrää tavaraa kannata alkaa myymään, kun eihän sillä voitolle pääse.

Tällaisia löytyi:
- Paul Frank toppi 2e- karvahattu Ice Peak
- maastohousut (Lindex) koko 92cm
- musta liivi (H&M) koko 86cm
- harmaa college huppari 92cm
nämä kaikki yhteensä 2e
- mustat koko 98cm housut 1e
- Maiskis mansikka body äitiyspakkauksesta 0,80e
- ruskea-keltainen body (Lindex)Heute morgen bin ich bei -20C zum Flohmarkt gefahren.
Das waren die Funde heute:
- schwarzes Paul Frank Top 2e
- Ice Peak Mütze
- Camo Hose Gr. 92cm
- schwarze Weste von H&M Gr.86
- graues Sweat Shirt Gr. 92cm
all das zusammen 2e
- weisser Body mit Erdbeere aus dem finnischen Babypaket 0,80e
- gelb-brauner Body von Lindex

1 kommentti:

Aamunkukka kirjoitti...

Oi, mikä löytö toi karvahattu;-) noille olisi totisesti käyttöä näillä keleillä-ja maksavat uutena kuitenkin aika lailla!