maanantai 22. marraskuuta 2010

Jäähalli ja Valtteri 22.11.2010

Ajattelin nyt taas käydä Jäähallissa, pitkästä aikaa. Mutta plaaah, siellä olikin sitten tosi paljon jotain mummeleita jotka myivät joulukoristeita ja jotain semi-ammattilaisia joilla oli Arabiaa myynnissä.
Mutta, mutta, tällä kertaa olikin etsinnässä Arabiaa!! Kaverille lupasin katsoa Arabian Taika sarjaa, sitä kun ei enää valmisteta. Löytyihän sitä, lisäksi löysin myös yhden lautasen Pentikin viinimarja sarjaa toiselle kaverille.

Mutta jotenkin olin vähän pettynyt Jäähalliin, jossa oli ennen aina tosi paljon myyjiä jotka myivät vaan omia tavaroita pois nurkista pyörimästä.
Sen takia lähdettiin sitten vielä kaverin kanssa Valtteriin, onhan se siinä ihan lähistöllä. Mutta ei sieltäkään enää klo 10 jälkeen mitään huimia löytöjä tehnyt. Tai sitten oli viimeksi Valtterissa niin huimat löydöt että niiden rinnalla muut löydöt tuntuvat vaan vaisuilta :-)

Pienet shampoot, suihkumyssyt ja meikin poistoaine olivat ihan kiva löytö, ne ovat käteviä reissussa että ei tartte raahata isoja pulloja mukanaan. Erityisen kätevää moottoripyöräillessä kun pitää saada pakattua kaikki tosi pieneen tilaan.


- farkkuliivit 0,50e
- Halvan kirja 0,50e
- muumi aurinkolasit 0,50e
- Spiderman lehti 0,50e- viinimarja lautanen
- Arabia 2 kpl Taika leipälautasia
- jääkiekkomaila 0,20e- Guiness peili 3e- musta hattu jossa "iluminite" pinta (näyttää kuvassa ihan hassulta kun heijastaa niin paljon) 1e
- harmaa toppi 1e
- pinkki käyttämätön toppi 3e (pukin konttiin)
- 4 kpl tyynynpäälisiä yht. 5e- pieniä näytteitä 0,20e/kpl

4 kommenttia:

Chef kirjoitti...

No ei ollut kyllä mailaa hinnalla pilattu :)

zanne kirjoitti...

Joo, se oli oikea Löytö isolla L:llä, nyt puuttuu enää hokkarit tuohon! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei
jos purkit ovat ongelma niin tutustu Lush:n palashamppoisiin. Pesen reissussa niillä myös kasvot ja vartalon, jotku pesee pyykitkin. Eikä tule muovijätettä :)
Lush-myymälä on Citykäytävässä ( lush uk webshop on n 50% halvempi kuin Suomi)

zanne kirjoitti...

Kiitos vinkistä anonyymi!

Purkit sinänsä eivät ole ongelma, enemmänkin niiden koko :-)
Usein säästän myös pienet purkit ja täytän ne kotona ennen lähtöä isoista pulloista.

Mutta kiitti silti vinkistä, käynpäs tutustumassa!