sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Valtteri 9.1.11

Uusi vuosi ja uudet kirppiskierrokset!

Tässä välissä olin kipeänä ja sitten oli joulutauko, jolloin kirppiksillä on hieman hiljaisempaa.
Ennen lähtöä tarkistin vielä nettisivuilta että Valtterissa oli kaikki paikat loppuun myyty (oli silti muutama yksittäinen tyhjä pöytä) mutta Jäähallissa ei ollut loppuun myyty, niin mentiin suoraan Valtteriin.

Sieltä löytyi toppaliivi, mustana, jonka tyttäreni oli saanut joululahjaksi valkoisena. Valkoista en edes haaveilut saavani TAHRATTOMANA kirppikseltä (kun siihen jo 2 päivän käytön jälkeen täällä oli tullut muutama tahra) sen takia ostin sen ihan suosiolla kaupasta. Mustana nyt löytyi, kauluksessa kylläkin meikkivoide tahrat, jotka lähti suunilleen pesussa, sappisaippualla olis lähtenyt varmaan vielä paremmin.
Tytär oli joka tapauksessa ihan innoissaan.

Sitten löytyi myyjä jolla oli tosi paljon merkkivaatteita pojalle koko 110cm, siinä oli Po.P vaatteita (ostin yhden paidan ja se olikin reikänen, plaaah!), Cupcake pusero (oli värit levinneet pesussa, en ostanut), Minymo toppahousut (lahkeista hieman rikki, mutta hintakin vain 1e), mutta paras löytö oli Nova Starin fleece pusero hintaan 3e! Olen useasit katsonut kivoja Nova Starin vaatteita, mutta hinnat on jopa alessa mulle hieman liian kalliita, mutta nyt sitten onnistui (harvoin on Nova Staria kirppiksellä tarjolla).

Pidempään etsimäni Lack hyllyn löysin myös. Eli valkoista lyhyempää tai pidempää Lack hylly oli etsinnässä, nyt löytyi ihan uusi vielä muoveissa oleva, hintaan 5e (uuden hinta n. 10e).

- Minymo ruskeat toppahousut koko 3 (lahkeet hieman kuluneet) 1e
- Polarn och Pyret pusero koko 110 cm(reikiä, plaahh!) 1e- Nova Star fleece huppari koko 110 cm, 3e- college huppari pääkalloilla, koko 110cm, H&M 1e
- Spiderman t-paita, koko 110cm, 0,10e
- juhlakengät, koko 28, kun uudet, 2e

- toppaliivi, koko 36, H&M, 2,50e


- kurahousut fleecesisuksella 2e
- raidallinen t-paita, koko 36, hinta 1e

- Popolini vaippakuori, käyttämätön 3e
- pääkallomuki 1e


- Simpsons lehti 0,50e
- Muumi lautanen 0,50e
- pieni kirjanen 0,50e
- Nightmare room kirja 2e


- Ikea Lack hylly, uusi vielä muoveissa, 5e

2 kommenttia:

Adelina kirjoitti...

äääk! mä oon koittany metästää tollasta toppaliiviä kans kirpparilta ja EI ikinä satu kohille! ainoostaan liian isoja ja kalliita!

zanne kirjoitti...

Joo, tuo olikin varsinainen löytö! Jatka vaan etsintää, kyllä se vielä sinunkin kohdalle osuu! :-)