sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Valtteri 10.4.2011

Kun aamulla tulin Valtterin kirppikselle oli parkkipaikat jo aika lailla kortilla. Tavallisesti kun tulen n. klo 8.30 aikoihin, niin on vielä jokunen parkkipaikka jäljellä, mutta tänä aamuna oli enää tosi niukasti parkkipaikkoja jäljellä.
Olikohan tuo sen takia että jäähallissa ei ollut kirppistä vai miksi??

Löysin kehykset, Ikean Resling, johon ajon kehystää kuopuksen ekan bodyn.
Myös kivoja Ikean puujunarataosia löytyi, sopivat hyvin yhteen Brion osien kanssa. Paljon en niistä maksaisi, sillä eivät ole uutenakaan kovin hinnakkaita, mutta 3e oli tästä pussillisesta ihan passeli hinta.

Haarukoita tarvitsen töihin. Siis kun syön siellä eväitä, en halua ottaa mukaan oman Iittala Carelia sarjan haarukoita, että en hukkaa niitä. Mutta en myöskään halua käyttää työpaikan haarukoita, sillä en halua niitä tiskata (meillä ei ole tiskikonetta töissä). Eli kuljetan näitä edes ja takaisin töihin ja kotiin omaan astianpesukoneeseen.

Harmaa H&M takki oli loistolöytö, sillä sopivat erittäin hyvin yhteen mustien H&M housujen kanssa jotka ostin jo jonkin viikon sitten. Koko tässä takissa on 98cm joka on aika naftin puoleinen, mutta menee vielä tänä keväänä. Syksyllä sitten uudet vaatteet ja uudet kujeet.

Ja muistakaa kirppislöytö arvonta!! (edellinen postaus)


- Ikea Resling kehys 0,50e
- L'Oreal Casting väriaine 5e/paketti
- 3 kpl haarukoita yhteensä 1,50e
- Ikean puujunarataa (8 kpl kääntyviä osia ja 4 vaunua/veturia) yhteensä 3e


- Spiderman Monopoly 2e


- H&M harmaa ruudullinen kevät takki, koko 98 cm, 3e
- H&M Star Wars huppari, koko 116 cm, 1e


- Puma huppari 2e
- Esprit housut töihin mulle, 3e

4 kommenttia:

Aamunkukka kirjoitti...

Wau, sulla on ollut ihan omat "hullut päivät" tuolla kirpparilla. Ihan joka lähtöön löysit kaikkea tarpeellista;-). Mukavaa uutta viikkoa!

zanne kirjoitti...

Kiitos Aamunkukka!
Olin myös Stokkalla ja sieltä lähti mukaan Ticketin tähtipuku, Cillit Bangiä (on muuten tosi tehokasta liesituulettimen rasvamönjän poistamiseen), hammasharjat ja Lumenen puuteria :-)

Onaha kirjoitti...

Voi mitä löytöjä!
Toi Spiderman Monopolykin on niin kivan näköinen!

Tosi kiva idea toi ekan bodyn kehystäminen!!! :) Rupesin heti miettimään löytyisikö meidän lapsilta jotain kehystettävää vauva-ajalta.

zanne kirjoitti...

Joo, ajattelin että Spiderman Monopoly ehkä innostaisi myös meidän kuopuksen joskus pelaamaan :-)
Eikä meillä ollut itse asiassa Monopolya koska mun vanha on äitini luonna.