sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Valtteri 4.12.11

Tänään kävin ihan vaan tavalliseen sunnuntai tapaani Valtterin kirppiksellä. Mitään suurta en löytänyt, yhdet talvirukkaset, niitä tarvitsee aina ja yhdet lenkkarit ensi kesään, siinä se.

Lenkkarit on hyvät olla sillä ainaskin viime kesänä kengät ihan kirjaimellisesti kului puhki kärjistä. Ette usko tätä ehkä mutta pienen pojan kengät kuluvat tosi vinhaan tahtiin. Siinä vaiheessa minusta on hyvä olla hvyät mutta edulliset kengät. Puma kengät ovat hyvät, ja vaikka ne nyt kuluisivat nyt ihan puhki, harmittaisi se vaan vähän, koska hinta oli vaan 2e. Sen sijaan jos ostaisin uudet lenkkarit hintaan 50e, ja ne kuluisi muutamassa viikossa puhki, niin kyllä harmittaisi, ihan oikeesti. Tiedän ei saisi varmaan harmittaa, koska kengät ovat käyttötavaraa jne, mutta olen kait sen verran pihi että minua harmittaisi tässä tapauksessa aika lailla, ei lapsi sille mitään voi, eikä harmitus kohdistu häneen, vaan lähinnä uusiin kenkiin jotka ovat rikki muutaman viikon käytön jälkeen.

Myyjiä oli ihan kivasti paikalla, mutta aika paljon oli ammattilaisia ja semi-ammattilaisia. Tai sitten mulla ei ollut mitään kunnon virettä tai ei nyt tällä kertaa löytynyt paljon mitään kivaa.


- Ciraf talvirukkaset (koko 4), 1e
- Puma lenkkarit (koko 29), 2e

1 kommentti:

Onaha kirjoitti...

On kyllä uskomatonta miten lapset saa lenkkarit kulutettua! Meillä myös vilkkaanpuoleinen ja paljon ulkona liikkuva tyttö hajottaa yleensä parit lenkkarit per kesä.