sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Myyrmäki 27.5.12

Oikeastaan tänään kun oli niin kaunis sää olisi kait pitänyt lähteä Vermoon tai muuhun ulkokirppikselle. Mutta koska oli viimeinen tämän kevään Myyrmäki kirppis, lähdin sinne.
Oli ihan selvästi vähemmän myyjiä, jonka huomasin jo siitä että kierros kesti tavallista vähemmän.

Yhdellä myyjällä oli juuri minulle oikean kokoisia Esprit farkkuja, mutta ne olivat lahkeistaan sen verran leveitä että en halunut sellaisia. Mutta farkkucaprit olivat juuri sopivat.
Monta äitiyspakkauksen talvihaalaria olisi ollut tarjolla, edullisemmat hintaan 0,20e ja oli hintaan 1,50e ja 1e mutta myös hintaan 8e. En ostanut ainuttakaan, vaikka miten sormissa syyhysi ostaa ihania haalareita. Mutta kun ei ole tarvetta, niin ei osteta (pysyin tiukkana).

Musta IKEA kehys kuulu projektiin ostaa näitä useampia, mustia ja valkoisia, eri kokoisia ja laittaa niihin erilaisia perhekuvia. Katsotaan kuinka projekti edistyy.

- Harrikka t-paita mulle, tingattu 5 euroon

- patalappu ja keittiöpyyhe pääkalloilla, uudet, Hemtexin mallistoa (tähän olisi ollut vielä esiliinakin, mutta sille ei ollut käyttöä) nämä kaksi yhteensä 2e


- Eri vuosien äitiyspakkaus kestovaippoja: Popolini kestovaippa 1,50e, Imse Vimse kuorivaippa oli ilmainen, Mio vaippakuori ja sisätaitot olivat yhteensä 1e (nämä kaikki menevät kaverille)

- Täydelliset naiset DVD boksi, 4e

- Simpsons kirja 1e

- 4 kpl pokkareita, yhteensä 2e

- mustat Ikea kehykset, 0,50e

- Esprit valkoiset farkkucaprit, 5e

Ei kommentteja: