sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Jäähalli ja Valtteri 15.2.09

Olipa aika ankee rundi jäähallissa. Jäähalli oli kyllä loppuun myyty, ja pöydät notkui tavaraa, mutta jotenkin ei vaan ollut mitään mitä olisin itte tarvinnut. Kaveri löysi sieltä yhtä sun toista vaatetta ittellensä ja lapsilleen, mutta ei oikeen mitään järisyttävää mulla. Paitsi Octime astiastosarjaamme kuuluva kermakko, sitä olin etsinyt jo pitkään, nyt meillä on täydellinen sarja, eli löytyy myös sokerikko jne.
Ja yllätyksenä löysin vielä 3 kpl snapsilaseja jotka kuuluvat Octime sarjaan. En edes tiennyt että sellaisia oli tehty.
Kun olin hieman pettynyt jäähallin antiin, lähdimme kaverin kanssa vielä Valtteriin, kun se on siinä kulmilla. Jopa parkkipaikka sieltä löytyi (mikä ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys siellä). Sieltä sitten löytyi yhdeltä pöydältä tosi edullisia lasten vaateteita, juuri sitä 86 cm-kokoa jota pojalle nyt ostan, kun käyttää tällä hetkellä 80cm vaatteita.
Jälkeenpäin harmittaa että en ostanut tältä myyjältä lisää, kun sillä oli tosi edulliset hinnat ja sellaista ihan perusvaatetta.
Olen kait jotenkin vähän juntti, mutta tykkään pojalla pitää peruscollegevaatteita, sinisiä ja merkkeinä kelpaa Napero, Ciraf, ja H&M. Musta näillä merkeillä on tosi kivoja vaatteita. Espritin vaatteista pidän myös, mutta uutena ostan niitä vaan tarjouksesta, sen verran hinnakkaita ovat mielestäni. Ja kun vaatteet ovat niin helposti pilalla, tarvii vaan yhden kunnon ruokaroiskeen, ja vaate on pilalla, sitä ei saa sappisaippuallakaan irti. Siinä sitä sitten ollaan, koska nämä tahrat eivät katso tulevatko ne kalliina uutena ostetulle puserolle vai jollekin kirppispuserolle.

Päivän saldo:

- Micmacin mustat ohuet urheiluhousut 2e
- Depeche Mode CD 3e
- Popolini kestovaippakuori ja sisävaippa (äp 06) 1e (tää on kaverille)
- Octime musta kermakko 2e
- Octime snapsilasit 3kpl yht. 1e
- VeroModan mustat housut 5e
- Addu college, Esprit college, mustat pitkät kalsarit (H&M), H&M T-paita ja Alfons Åberg college housut (mistäköhän näitäkin saa??) yhteensä 1,50e!!!! (Kaikki vaatteet ovat erittäin hyvä kuntoiset)

Ei kommentteja: