sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Valtteri 8.2.09

Kun Jäähallissa oli kait joku tapahtuma, niin piti mennä Valtteriin. Olinkin siellä tänään jo klo 8.30, ja siellä oli täys kuhina päällä.
Joku ääliö oli siellä kahminnut yhdeltä kauppiaalta hirveen läjän tavaroita kysyäkseen niiden hintaa. Kauppias oli just tullut paikalle, ja kauhea kuhina kävi. Noh, minä sitten otin yhden tavaran siitä pöydältä, ja tämä ahne paska sitten "ei, minä ajon kysyä tuon hintaa". Teki mieli sanoa että ei kannata ahnehtia (kun kerran on niin paljon tavaraa että ei saa edes pidettyä käsissä) sillä ahneella on tunnetusti paskanen loppu.

Valtterissa on muutenkin hirvee määrä ammattilaisia. En ymmärrä miksi eivät yksinkertaisesti pistä toista puolta siitä mestasta vain ammattilaisille, ja muut pöydät sitten vuokrataan vaan la-su, ja sitten taas uusi myyjä paikalle. Ja ne vois vaikka hinnoitella pöydätkin eri lailla sitten. Näin ollen, ei tarttis edes käydä siellä ammattipuolella, ja keskittyä rauhassa sinne oikeelle puolelle.

Tänään oli siellä itsepalvelupuolella yllättävän hyvää tavaraakin myynnissä. Tavallisesti siellä on sitä uutta tavaraa sekä jotain käsittämätöntä krääsää ja roinaa. Mutta nyt siellä oli ihan selvästi ihmisten tavaraa jotka olivat vaan siivonneet varastonsa. Hinnat oli kait sinänsä ok, mutta en oikeen ole sinut näiden itsepalvelukirppisten kanssa. Kun siellä ei voi tinkiä, ei saa paljousalennusta, eikä näe minkätyyppinen se myyjä on, onko siistin näköinen ihminen vai nuhjuinen.

Tämän päivän saldo:

- Mexx ulkotakki, tummansiniset ulkohousut, Brio lakki, adidas (hieman kulahtanut) college yhteensä 4e
- 9 kpl collegehousuja kokohaitaria 86-98 cm yhteensä 4e
- puinen bensa-asema 4e
- 7 kpl pikkuautoja 0,20e/kpl
- rintaliivejä 3kpl yht. 1,20e
- Karvinen sarjakuva englanniksi 0,50e
- sukkatossut koko 22-23 1e
- palikoita ja turvatuotteita (pistorasian suojia, laatikkostoppareita) yht. 2e
- Nightwishin CD 3e
- kirja minulle 1e (tämä on jatko-osa kirjaan jonka luin jonkun aikaa sitten)


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

jep- arkipäivänä siellä ei ollut oikein mitää kun siellä poikettiin silloin aiemmin. harmi ettei päästy esmerkiksi sunnuntaina....