sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Jäähalli 19.4.09

Tänään sitten taas loppuunmyyty jäähalli.

Päivän todellinen löytö oli Brion junarata, radassa on sen verran osia että siitä saa kahdiksikon ja siitä jää vielä jäljelle osia. Eli käyriä osia on 21 kpl, junanvaunuja on 8 ja 3 veturia sekä siltaosat ja pitkä ja lyhyt suora osa. Tästä on hyvä jatkaa Brion junaradanosien keräilyä.
Oli siellä myös kestovaippoja, jotain Imse Vimse kuoria ja vanhan mallisia flaneletteja sekä Popolinin ja Mothereasen kuoret. Mutta kun meillä ei tarvita niitä, niin jätin sinne.
Myös hammasharjat oli tosi löytö, siis...kuulostaa ehkä ällöltä ostaa hammasharjat kirppikseltä, mutta kyse oli nyt yksittäispakatuista sähköhammasharjan harjoista. Nämä harjat maksavat uutena ihan törkeesti, huomattavasti enemmän kun tavallinen hammasharja. Ja kun nyt löytyi meidän sähköharjaan sopivat harjasosat, ostin ne heti.
Sitten yhdellä myyjällä oli yhtä hyvä vaatemaku kun mulla, sillä oli pelkästään mustia vaatteita myynnissä!! Ja olin kuulemma eka joka kehui hänen hyvää vaatemakua, muut olivat kauhistelleet synkkää värimaailmaa.

Tässä tarkka löytölista:
- Brio junarata 8e koko setti
- 2 mustaa T-paitaa minulle 1e/kpl
- musta kauluspaita minulle 2e
- puna-harmaa pusero, koko 86 Alphabet, 1e
- uudenveroinen vihertävä shortsisetti, koko 86, Name it, 3e
- ruotsinkielinen kirja, kovakantinen 0,50e
- 4 kpl Oral-B sähköhammasharjan harjat yht. 2e
- 4 kpl nuorten kirjoja yht. 4e
- Emily the Strange penaali 0,50e
- kehykset kirjontakuvaan jonka ostin joitakin viikkoja sitten 1e

Ei kommentteja: