perjantai 17. huhtikuuta 2009

Villa Lyhty 15.4.09

Pitkään jo on pitänyt mennä käymään täällä Villa Lyhdyssä kun olin kuullut siitä paljon kehuja. Viime keskiviikko sitten lähdin sinne piipahtamaan. Ja täytyy sanoa, että olin tosi positiivisesti yllättynyt.

On todellakin siisti paikka, toisin kun jotkut muut ip kirppikset. Ja siellä ei ole mitään ammattilaisia jotka rohmuaa toisilta pöydiltä omalle pöydälle myyntiin tavaraa kalliimmalla. Eikä mitään kuukaudesta toiseen siellä olevia tavaroita, vaan oikeasti runsaasti vaihtuva valikoima.

Ja siisti ja mukava kahvio saa minulta myös plussaa.

Vaikka paikka onkin ehkä hieman syrjäinen, niin kyllä siellä porukkaa näytti käyvän ja tavaraa kannettiin ulos että näytti kyllä kaupan käyvän.

Myös se että siellä on todellakin VAAN lastenvaatteita ja -tarvikkeita myynnissä on toinen plussa. Eli ei tartte kahlata jotain antiikki-yms pöytiä läpi jos etsii nimen omaan lastenvaatteita ja -tarvikkeita. Ilokseni huomasin että siellä oli myös runsaasti kestovaippoja myynnissä.
Hinnatkin olivat mielestäni kohdallaan pääosin. Ehkä hieman kalliimpia kun tavallisilla kirppiksillä, mutta tavarakin oli tosi laadukasta.

Kyllä mun mielestä on käynnin arvoinen paikka tulla käymään vähän kauempaakin.

Tällä kertaa sieltä ei tarttunut mitään mukaan, koska ei nyt ole mitään erityistä tarvetta, mutta kyllä ajattelin toistekin käydä.

Tässä vielä heidän nettiosoiteeensa: http://www.villalyhty.fi/

1 kommentti:

mamas kram kirjoitti...

Danke für deinen lieben Kommentar bei mir!
Ich bewundere eure Sprache! Für mich tönt sie so kompliziert und ich schaffe es nicht, nur ein Wort zu erahnen. Aber wer weiss, wenn ich genug Schwedisch gelernt habe, mache ich vielleicht mit Finnisch weiter. Dann kann ich auch verstehen, was du hier so alles schreibst.
Ich wünsche dir einen schönen Sonntag!
Liebe Grüsse aus der Schweiz
Doris