tiistai 11. elokuuta 2009

Cittarin parkkipaikka 9.8.09

En tänä sunnuntaina jaksanut lähteä Valtteriin saakka ryysikseen moneksi tunniksi, niin ajattelin tyydyttää kirppishimoani ihan vaan piipahtamalla Cittarin parkkipaikan kirppiksellä. Sekin on ihan kiva kesäkirppis, jossa voi haistella kesäilmaa ja etenkin, parkkipaikoista ei ole pula.
Vaikka tulinkin ennen klo 9 ja varsinaiselle parkkipaikalle pääsivät vaan myyjät, niin siihen tienposkeen mahtui hyvin jättämään autonsa.

Siellä oli kivasti myyjiä ja hinnat siellä on pääsääntöisesti tosi edullisia. Näin kuinka yksi nainen osti tytölleen 2 Bratziä tarvikkeineen hintaan 2e. Samalla myyjällä oli myynnissä myös Legoja, mutta koska olivat näitä "nukketalo" legoja en edes kysynyt hintaa, koska ei meillä ole käyttöä niille.

Olisi siellä ollut vaikka mitä muutakin, kuten esim. mustat Caterpillar kengät, lähes käyttämättömät, samat mitkä viskasin juuri viikolla roskikseen koska olivat täysin läpi käveltyt, olisi ollut 5e. Mutta sitten ajattelin että haluaisin silti vaihtaa hieman tyyliä, enkä halunut ostaa samoja kenkiä uudestaan, vaikka kivat olivatkin, niin vaihtelu virkistää.
Sitten siellä olisi ollut valkoinen Paul Frank huppari hintaan 5e, se taisi jopa olla aito, mutta en ollut ihan varma koosta, onko koko S oikea koko.

Sen sijaan sieltä löytyi kaikkea muuta kivaa:
- kahdet pitkät kalsarit (toiset Marimekko) 0,20e/kpl
- Paul Frank T-paita 1e (ei taida olla aito, mutta ei haittaa)
- pieniä kirjoja 0,10e/kpl
- kirja Panu Rajala: Enkeli tulessa 1e


1 kommentti:

ElliKV kirjoitti...

Kivat raitapökät ja apinapaidat :)