keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Myyrmäki 13.9.09

Nyt oli taas kerran Myyrmäki kirppis. Halli oli aika täynnä, mutta mielestäni ei ihan loppuunmyyty, oli vielä paikkoja. Ehkä sitten kauden loppua kohden viimeisetkin mattimyöhäiset saavat koottua kirppiskampeensa ja aikaiseksi varata pöytää.

Myynnissä oli vaikka mitä, ja löysin yhden Jonathanin kivan haalarin, olis ollut koko 92 ja hintakaan ei periaateessa ollut mikään paha, eli 10e. Mutta sitten aloin tarkastelemaan haalaria tarkemmin, ja siinä repsotti heijastinnauha ja muutenkin olihan sitä pientä kulumaan pepussa ja polvissa, niin jotenkin en vaan halunnut ostaa sitä. Oli jotenkin sellainen olo että ei sittenkään.

Minulla on tällaisissa epävarmoissa tapauksissa sellainen systeemi että jos en tiedä pitäisikö ostaa joku tavara vai ei, niin jätän sen toistaiseksi siihen. Ja sitten kun olen kiertänyt kirppiksen, ja edelleen tämä tavara vaivaa minua, niin palaan siihen myyjän pöytään ja tarkistan onko tavara vielä siinä. Jos on, ja se on vaivannut minua niin ostan sen, koska sitten tiedän että se tulee vaivaamaan minua vielä myöhemminkin.
Tällä kertaa Timberlandin kengät vaivasivat sen verran että palasin parin kolmen pöydän jälkeen takaisin ostamaan kengät! :-)
Sen sijaan haalari oli palatessani edelleen siinä, mutta jotenkin minulla oli hyvin epävarma tunne olisko se sittenkään hyvä ostos, ja luotin sitten siihen tunteeseen ja en ostanut sitä.
Kirppistely on aika vahva tunneasia! :-)

Siellä oli sitten myös myyjä joka myi koko tangollisen täynnä uusia Ticket to Heaven ja muita kalliita merkkihaalareita ja toppatakkeja. Hinnatkin oli aika korkeat, eli T2H haalarit olivat 75e mitä katselin. Ei minulla ainaskaan kirpparilla ole mukana tuollaisia summia. Eli jo sen puolesta minusta jotenkin outoa...muutenkin jäin vähän miettimään että mistäköhän ne haalarit oli kotoisin. Eli en nyt tässä tapauksessa usko että ovat varastettuja (sellaistakin tavaraa olen nähnyt) mutta kierretäänköhän siinä veroja kun myydään lopetetun tai jopa vielä toiminnassa olevan verkkokaupan tavaroita ilman veroja. En tiedä, nämä nyt on vaan arvailuja.
Mutta jotenkin minulla alkaa aina vähän hälytyskellot soimaan kun näen kovin paljon uutta tavaraa joillakin myyjillä.

Kiertelin siellä sitten ja kiikarissa oli oikeesti syys- ja talvikengät kokoa 24 ja/tai 25. Löyti kyllä hyvin kenkiä, mutta kokoa 26, mutta onhan niillekin tulossa käyttöä.

Tällaiset sitten löytyi tarkalleen:
- Gulliver kengät koko 26 hintaan 1,5e
- Bopy kengtä koko 26 hintaan 3e
- Timberlandin talvikengät koko 25/26 hintaan 5e
- Harrikka college housut 1e (koko 6v)Kaikki kengät ovat kun uudet, eli ei linttaan astuttuja tai kovin kuluneita. Yhdet Nike kengät jäi, kun olivat ihan selvästi linttaan astuttuja ja hintakin olis ollut huikeat 2e.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hallo,

habe wieder Finnisch geübt ;-) . "koko" heißt Größe, habe ich gelernt :-D .

:-*
Bina

mamas kram kirjoitti...

Hast du schöne Schuhe gefunden und so günstig! In ihren hübschen Blautönen passen sie ja perfekt zum Teppich ;-)
Liebe Grüsse
Doris

zanne kirjoitti...

Genau, "koko" heisst Grösse! :-)

Danke Doris, ja, ich kaufe die Kinderschuhe immer Ton in Ton mit unserem Teppich!! ;-))
Die sind alle wie neu, da musste ich einfach zugreifen, da bei uns ein kleiner Tausendfüssler wohnt :-)

Sollte ich vielleicht anfangen meinen Blog zweisprachig zu führen, da ich inzwischen schon so viele deutschsprachige Leser habe...??

jarna kirjoitti...

No sullahan on kaikki kommentit saksaksi=)

En osaa saksaa, joten suomea tulee;)

Eksyin tänne ja kivaa on ollu! Itsekin käyn kirppareilla, jos vain aikaa on, oli kiva lukea kiertelyistäsi; ihan kuin olisi itse ollut mukana!

Olen samaa mieltä että kirppistely on erittäin intuitiivista.

zanne kirjoitti...

Hei Jarna,

Kyllä tänne saa myös kommentoida suomeksi ;-)