keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Fida 29.9.09 en ostanut mitään! :-)

Kävin eilen taas Fidassa, ja olis kyllä tehnyt mieli ostaa....siellä olis ollut Tripp Trapp tuoli hintaan 45e.
Joo, siis vaivaa ihan hirveesti tuo tuoli. Mutta kun oikeesti, meillä on syöttötuoli, meillä ei tarvita Tripp Trappia, eikä se edes sopis tänne sillä on se perus puun värinen.
Voisin toki myös ostaa sen jälleenmyyntitarkoituksessa, kaveri myi tällaisen kesällä hintaan 80 e huutiksessa , mutta tiedän, jos ostan sen tuolin, ja tuon kotiin, niin se myös jää sinne kotiin.
Jos ei olis tämä akuutti rahapula, olisin ostanut sen ilman sen kummosempia tunnon tuskia ja pitänyt tuolin. Olishan se ollut hieno. Mutta oikeesti, ei me sellaista tarvita (hokee taas mantraansa!) ;-D

Lisäksi siellä olis ollut tosi hieno vanha Lundby nukketalo. Se oli jännä siitä että se oli jotenkin peilikuva normaalista Lundbystä ja siinä oli kiva parveke yläkerrassa. Sähkötkin siinä oli joskus ollut, mutta ne oli poistettu, takaseinässä näki vaan jäljet siitä että oli joskus ollut.
Mutta kun meillä ei tarvita Lundbytä, meillä on nukketalo, enkä nyt tiedä tuosta jälleenmyynnistä. Ostakoot joku muu sen sieltä ja toivottavasti ilahduttaa jotakuta pikku tyttöä.

Auf dem karitativen Flohmarkt Fida gab's einen Tripp Trapp Stuhl für 45e, aber wir brauchen keinen, wirklich, und die Farbe passt auch nicht so recht, weil das ein ganz normaler ist in Holzfarben. Auch ein nettes, altes Puppenhaus von Lundby gab's da für 19 e, aber auch das brauchen wir nicht.
Also, nichts gekauft :-)

3 kommenttia:

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

Hei, tavataan vaan myrtsissä! mun maili on hanna@wahlsten.net laitatko sinne mailia niin sovitaan tarkemmin!

Missä fidalla se tripptrapp on? meillä ei ole yhtäkään nyt... ensin oli kaksi, värin takia vaihdoin, sitten yksi, värin takia myin... =)

Reettamon kirjoitti...

Hei!

Kivaa saksaksi :D Voinkin käydä elvyttämässä (lähes olemattomia) saksankielentaitojani täällä.

Haa, me jopa oikeesti tarvittais toinen tripptrappi, mutta eipä ole täälläpäin Suomea näkynyt.

zanne kirjoitti...

Kun kävin taas torstaina Fidassa sekä TrippTrapp, joka oli muuten tosi käytetty, eli ei mikään uudenveroinen, että nukketalo kadonnut.
Oli tuokin eka kerta kun näin missään myytävän käytettyä TrippTrappia livenä. Ei niitä täälläkään joka päivä näy :-)