sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Myyrmäki 18.10.09

Tänään oli viimeinen Myyrmäki kirppis tänä syksynä.

Käytiin siellä sitten koko perheen voimin. Mutta täytyy kyllä sanoa että tykkään mielummin käydä yksin, eikä niin että perhe hengittää niskaan. En jaksa sitä että mies kommentoi tai kieltää ostamasta, lapset vinkuu milloin mennään makkaralle ja tarttee aina pitää silmällä missä ne on. Kyllä, olen aika ilkeä ihminen kun noin kirjoittelen ;-)
On huomattavasti levollisempaa käydä ihan vaan yksin tai jonkun kaverin kanssa ja höpistä kaverin kanssa tai harppoa yksikseen pöydältä pöydälle ja tehdä yksikseen mahtavia löytöjä.

Olin vähän pettynyt että Myyrmäkihallissa ei ollut ihan kaikki pöydät loppuun myyty. Taidanpa tehdä valituksen Myyrmäkihalliin että myyvät pöydät loppuun ;-)

Jotenkin oli vire tänään kadoksissa, niin ei löytynyt mitään maata mullistavaa.

Olis siellä ollut Baby Björnin potta se istuinmalli, mutta myyjä oli niin töykeä kun sanoin että se on likainen (niin se olikin) ja yritin tinkaista 4 eurosta 3 euroon. Myyjä siinä sitten alkoi inttää että kyllä lika lähtee, hän ei vaan oo kerennyt sitä pestä pois. Joo, mutta jos olis pessyt sen lian pois, olis voinut saada potasta 5 euroa tai enemmäkin. Noh, jäi ostamatta, ihan periaatteessa.

Oli siellä myyjä joka myi tosi siistejä merkki toppivaatteita, oli Reimatecciä, Lenneä, Ticketiä. Mutta vaatteiden hinnat olivat 50e, 70e, jne. En mä kirppikselle tule ostamaan tuon hintaisia toppavaatteita, niitä saatan ostella ehkä (tai ei sittenkään) huutonetistä, mutta ei kirppikseltä. Eikä niitä kukaan muukaan näyttänyt ostelevan, kun oli klo 12 vielä tangot täynnä toppavaatteita.

Lisäksi tuli ostettua turvaistuin autoon. Siitä ei oo nyt kuvaa kun se jäi saman tien autoon. Syy miksi tämä ostettiin oli että meillä on sama istuin ja siitä on mennyt vyöt kadoksiin. Mutta ekalla istuimessa on huomattavasti paremmassa kunnossa olevat kankaat. Saas nyt nähdä saadaanko koko istuin edes kiinitettyä, kun on auton penkit niin erikoiset.

Ja tällaisia sitten löytyi:
- fleece housut koko 86, Harrikka väreissä 0,50e
- farkkutakki, koko 98, Lotta ja Lassi 1e
- rakentaja college 0,50e (koko 92cm)
- Snoopy pitkät kalsarit, Black Horse, 0,50e
- raidallinen pusero 1e
- maasto kesähousut 1e
- Juniori maskotti tipu 0,50e
- Burger Pary lautapeli 2e- Nightwish CD 1,50e
- Sunrise Avenue CD 2e
- Pussy Cat Dolls CD 1e
- meikkipensseleitä 1eDie Funde des Myyrmäki Flohmarkts:
- fleece Hose in Gr. 86, in Harley Farben 0,50e
- Jeans jacke in Gr. 98, Marke Lotta ja Lassi 1e
- Sweat Shirt mit Bauarbeiter Bild drauf 0,50e (Gr. 92cm)
- Snoopy lange Unterhose, Marke Black Horse, 0,50e
- gestreiftes Shirt 1e
- Sommerhose im Camolook 1e
- Juniori Maskottchen Kücken 0,50e
- Burger Party Spiel 2e
- Nightwish CD 1,50e
- Sunrise Avenue CD 2e
- Pussy Cat Dolls CD 1e
- Schminkpinselchen 1e

Dies war das letzte Mal diesen Herbst dass der Flohmarkt in Myyrmäki war. Dann wieder im Frühling wird dieser Flohmarkt wieder dort stattfinden.

1 kommentti:

mamas kram kirjoitti...

Ui, eine Nightwish-CD für nur gerade 1.50 ...