sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Myyrmäki 4.10.09

Tänään oli taas Myyrmäki kirppis vuorossa.

Aamulla tulin vähän ennen klo 9 pääovelle. Pääovella on siis oikeesti kahdet erilliset ovet ja toisen eteen oli muodostunut jono. Ja oletukseni tietenkin oli, että siitä jonottivat ne jotka olivat menossa ilmoittautumaan paikan lunastaneina tai kysymään ylijäämä paikkoja. Seiskelin siinä makkarakojun luonna, ja kun toinen ovi avattiin lähdin siitä sisään. Eikös vaan yksi jonottja alkoi urputtamaan että "sitä tullaan vähän vaille ysi ja painutaan sitten suoraan ovesta sisään kun muut ovat jonottaneet jo pidempään". Siis en edes änkenyt mitenkään sisään, vaan ihan astelin sisään kun mun edessäkään ei ollut ketään. Oliskohan siinä pitänyt jäädä jumittamaan oven eteen ja tukkia se?!!?

Oikeastaan etsin itselleni jotain mukava kenkiä tähän uuteen harrastukseeni eli kävelyyn. Jotkut tukevat ja sais olla myös GoreTexit, mutta ehdottomasti mustat lenkkarit tai lenkkari tyyppisiä kenkiä. Olis siellä ollut yhdet Adidas Superstarit, mutta koko oli 40 eli ei ihan sopiva ja etenkin olivat valkoiset. Mutta hinta 5e ei olis ollut paha, mutta kun eivät olleet sitä etsin.

Samoin olis ollut luistimet koko 38, mutta olivat sen verran tiukat että ei olis ollut hyvät kun ei olis villasukkaa saanut sinne. Eli nekin jäi, vaikka hinta näissäkin tosi kohtuullinen, eli 6e, ja kyse siis tosi uudenveroiset ja paremmat luistimet.

Olis siellä ollut myös Myllymuksujen vihreä taskuvaippa, ja hinta oliskin ollut vaan 3e, mutta jotenkin iski piheys, enkä ostanut, edes jälleenmyyntitarkoituksessa. Eniten ihmetytti että myyjänä oli ranskalainen äiti, että ranskalaisäiditkin käyttävät kestoja hämmensi kyllä hieman. Olis varmaan pitänyt kysellä vähän että miten hän nyt semmoiseen päätyi. Koska Ranskassa kertoessani kestoista, minua on aina katsottu hieman epäuskoisesti että olenko ihan tosissaan.

Tein sitten tänään poikkeuksen. Tavallisesti en osta kosmetiikkaa kirppikseltä koska ei sitä koskaan tiedä. Mutta nyt oli tarjolla pullollinen pesunestettä, pumppupullossa, eli sinänsä aika hygienistä, eikä tämä ole rasva joka on voinut maata ties missä auringon paisteessa ja pullokin oli lähes täysi. Heiluttelin vielä pulloa sen verran että tarkistin että ei ole lantrattu vedellä, ja ostin sitten kun normaalisti maksaa 5e ja nyt oli 1e, kun pullokin on melkein täysi vielä.


Sitten ostin nämä:

- pääkallo lasinaluset yht. 1e
- Indican CD 1e
- pikkuautoja 0,10e/kpl (niitä oli enemmän kun kuvassa, mutta päätyivät suoraan leikkiin)
- Nalle Puh WC-kyltti (kaverille tuparilahjaksi) 4e
- Felix saippua kotelo (sappisaippualle ja harjalle millä voi harjata tahroja pois)
- ruotsinkielinen kirja (näitä löytyy niin harvoin) 0,50e
- muovisia kippoja ja mukeja 1e
- pesuneste 1e- pojalle collegepuku 1e
- talvikengät koko 25 vaan 2e- takki itselleni 3e
- Harley Davidson käsilaukku 5e- Kalmakuja 13 peli 2e (tässä ei ollut ihan kaikki osat tallessa)Funde auf deutsch:
- Glasuntersetzer mit Totenköpfen 1e
- Indica CD 1e
- autos für 0,10e/Stk (nicht alle sind auf dem Foto denn die wurden sofort bespielt)
- Winnie the Pooh WC Schild Buchstaben 4e
- Felix Seifenschachtel 1e
- Bilderbuch auf schwedisch 0,50e
- Plastik Becher und Schalen alle zusammen 1e
- Garnier Waschemulsion 1e
- Jogginganzug 1e
- Winterschuhe (Grösse 25) 2e
- Camo Jacke 3e
- Harley Davidson Handtasche 5e
- Spiel "Kalmakuja 13" 2e (leider fehlen da Teile)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hallihallo,

mein Favorit der letzten Ausbeute: das WC-Schild :-D .

Liebe Grüße,
Bina