sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Valtteri 15.11.09

Tänä aamuna ajattelin että olisin mennyt Jäähallin kirppikselle. Joopa joo, kannattais ehkä ensin tarkistaa että onko siellä ylipäätään kirppis. Eli ei ollut, ja ei kun auton nokka kohti Valtterin kirppistä.
Kun tulin parkkipaikalle klo 8.45 aikoihin, niin iski pieni paniikki kun vastaan tuli jo monta ihmistä joilla oli täydet muovipussit kässissä että onko koko kirppis jo koluttu. Muutenkin muhun aina iskee vähän paniikki kun näen että kirppiksellä kulkee muita joilla on kassit ja laukut täynnä tavaraa, tulee aina mieleen että mitä olen missanut! :-) Mutta oikeesti, ilmeisesti ihmiset ovat varmaan ostaneet kaikenlaista mistä itse en edes välitä....varmaan, tai toivottavasti :-)

Osa tavaroista joita tänään ostin en vielä näytä tässä, sillä ne menevät lahjaksi. Mutta lupaan että sitten kun lahja on mennyt eteenpäin postaan näistäkin, mutta siihen saakka...pssst ;-)

Yhdestä pöydästä olisin löytänyt Paul Frank t-paidan, mutta ostinkin Ed Hardy t-paidan, koska sekin on aika trendikäs, niin ajattelin vähän vaihtelua ikuisiin apina-paitoihin.
Muumi ompelumerkki on pojan housuihin joissa on reikä, etsin niihin jo jonkin aikaa jotain kätevää merkkiä peittääkseen reiän. Tuo sopii hyvin siihen.

Mutta kyllä minullekin löytyi vielä tavaraa ostettavaksi, vaikka tulikin vastaan ihmisiä kassit ja laukut täynnä löytöjä:
- Miss Sixty farkut 3e
- 2 kpl harmaita toppeja yht. 1,50e
- H&M musta t-paita koko S 1e
- Ed Hardy t-paita 3e
- kirja "Minä" 1e

- Miss Sixty jeans 3e
- 2 Stk graue Tops zusammen 1,50e
- H&M schwarzes T-shirt 1e
- Ed Hardy T-shirt 3e
- Buch "Minä" 1e
Tämä läjällinen vaatteita koko 92-98cm irtosi yhteensä 10e:lla:
Dieser Haufen Klamotten in Grösse 92-98cm hat alles zusammen 10e gekostet:

(Tarkemmin tässä on Reebokin college asu, H&M musta shortsi setti pääkalloilla, H&M Snoopy paita, H&M raidallinen pääkallopaita (näissä ruskea-oranssi väritys ei oikeen iskenyt mutta kuvat kivoja), elloksen musta-harmaa raidallinen paita, Adidaksen ohut pusero, H&M pääkallo college housut)


Tämä läjällinen vaatteita kokoa 92-98cm lähti mukaan hintaan 7,50e:
Dieser Haufen Klamotten in Grösses 92-98 cm hat 7,50e gekostet:

(Tarkemmin tässä on Nalle Puh college asu H&M, Nalle Puh fleece asu, Snoopy H&M farkkulappuhaalarit, H&M pääkallopaita (tämä jo aika harmaantunut pesuissa), Benettonin beiget ihanan pehmeät housut, Name It liituraita housut)


Muita:
- kaikki kirjat 1e/kpl
- Lego alustat yht. 1e
- Muumi ompelumerkki 0,05e

- jedes Buch 1e/Stk
- Lego Bauplatten zus. 1e
- Muumi Aufnäher 0,05e


4 kommenttia:

Aamunkukka kirjoitti...

Mun on jo aikaisemmin pitänyt kommentoida tänne; että todella hyviä löytöjä kyllä teet!
Lastenkirjat ja lelut varsinkin kannattaisi kaikki kierrättää. Tuo 1e/kirja on just sopiva hinta.

Mä en ehdi nykyisin kirppareille, vaikka mieli tekisi, niin kiva lukea muiden "löydöistä";-)

zanne kirjoitti...

Kiitos!
Olen kans todennut että kirppikset ovat täynnä hyväkuntoisia vaatteita, kirjoja ja leluja että harvemmin meillä tarvitsee lähteä ihan kauppaan näitä juttuja ostamaan kun huomattavasti edullisemmin niitä löytää kirpparilta.
Ainut vaan että siinä täytyy osata hieman arvioida vaatetarpeitaan etukäteen :-)

Anonyymi kirjoitti...

=) "vähän" eri makua pojan vaatteiden suhteen kyllä mutta hyvn olet löytänyt! T:Hilmis

zanne kirjoitti...

Hilmis, onneks meillä on kaikilla vähän eri maku, arvaa harmittaisko jos kaikilla olis sama maku kun mulla ja ostais kaikki mun mielestä kivat jutut pois mun nenän edestä kirpparilla!! :-DD