tiistai 30. maaliskuuta 2010

Kehä III Kirppis 27.3.2010

Lauantaina tarjoutui tilaisuus katsastaa Kehä III Kirppis Vantaalla Jumboa melkein vastapäätä.
Olin kuullut tästä itsepalvelu kirppiksestä jo aiemmin, ja ajattelin nyt katsoa minäklainen siellä on meininki.
Sinänsä ihan kiva kirppis, valoisa, avara, ei yhtään tunkkainen ja paljon pöytiä.

Useammat pöydät olivatkin varattuja ja täynnä tavaraa. Käytävät olivat ihan suht. leveitä. Loosseja oli kahden laisia, osa oli pöytiä joissa oli ylhäällä tanko ja alla hylly, ihan hyvä näin. Mutta sitten oli myös kovin ahtaita loosseja joissa oli pöytä ja toisella puolella tavallaan viereisen loosin pöydän takaosa. Ne oli ahtaita eikä kovin käytännöllisiä.
Tässä oli taas sama ongelma kun muutenkin itsepalvelukirppiksillä, ei sitä tiedä milloin myyjät tuovat tavaroita, eli parhaat palat on jo mennyt kait.
Nenäni edestä joku ehti napata tosi kivan paloauto palapelin, harmi.

Mukaan tarttui sentään 3 kpl Muumi kirjoja, 0,70e yhteensä, sellaisia pieniä. Jäivät autoon niin että niistä ei nyt ole kuvaa.

Ich war auf dem Kehä III Flohmarkt, der ein Selbstbedienungs Flohmarkt ist. Das heisst es sind Tische da auf denen die Waren ausgelegt sind, und die Verkäufer haben an die Sachen Zettel mit den Preisen befestigt. Nicht mein Favorit an Flohmarktsystemen, denn man weiss nie wann die Verkäufer kommen und man die besten Funde machen kann. Auch kann man vor Ort nicht um die Preise handeln.
Gefunden habe ich 3 Pixie Bücher mit Muumi für insgesamt 0,70e.

Ei kommentteja: