sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Yllätyskirppari 20.3.2010

Lauantaiaamuna minun piti oikeastaan vaan käydä kaupassa ostamassa teetä ja yksi kortti. Lähdin heti varhain klo 9 kaupan suuntaan, ja kun tulin perille huomasin että Suuri Suomalainen kirjakauppa oli vielä kiini, eli lähdin ostamaan teetä ja mietin miten saisin kulutettua ne vielä jäljellä olevat kolme varttia fiksusti. Tullessa kauppaan sen ilmoitustaululla oli ilmoitus että "Tänään lastentarvikkeiden ja -vaatteiden kirpputori". Alkaen klo 9.30.
Kävin hakemassa teeni, ja siinä kello olikin jo kohta 9.30. Kävin siis Monikkoperheiden järjestämällä kirppiksellä.

Yksi pariskunta joka oli siellä myymässä lastensa tavaroita puhui saksaa, ja minä torvi en kysynyt heiltä että asuvatko mahdollisesti myös samassa kaupunginosassa ja kiinostaisiko heidän lapsia myös saksankielinen leikkiseura! Tyhmä mikä tyhmä!

Myynnissä oli tosi paljon kestovaippoja, olin tosi yllättänyt siitä. Siellä olisi ollut myös matkasänkyjä, 2 kpl mutta kpl hinta olis ollut 20e.

Sen sijaan löytyi välikausihaalari, sama mikä meillä on jo ollut kerran, Jonathanin vaaleansini-tummansini-valkoinen. Ihana väri, pidän siitä edelleen. On raikas väriyhdistelmä joka ei sisällä ruskeaa, oranssia tai vihreätä.

Samoin parit Marimekon ruokalaput ja sandaalit kesäksi. Sandaalien koko on 26 ja tuntuu nyt tosi suurelta, pojan jalka uiskentelee niissä. Mutta nyt olen viisaampi, sillä kunnes kesä tulee (tuleekohan se koskaan??) jalkakin on kasvannut niin että sandaalit ovat vaan enää ihan vähän isot, ja kesän edetessä niistä tulee aina vaan sopivammat. Kunnes loppukesästä tuntuu että hyvä että kesä ja sandaalikelit loppuvat sillä sandaalit alkavat olla aika naftit.

- Jonathan välikausihaalari 7e
- sandaalit 3e
- Marimekko ruokalaput yht. 1e
Diesmal war ich auf einem Kinderkleider Basar, vom Zwillings-, Drilings-, etc Verein organisiert. Dort waren deutsche Eltern die die Sachen ihrer Kinder verkauft haben. Und ich bin erst zuhause darauf gekommen sie anzusprechen und zu fragen ob sie bei uns in der Gegend wohnen und ob sie eventuell Interesse hätten an deutschsprachigen Spielgefährten für ihre Kinder. *doof bin*

Sowas habe ich dann gefunden:
- Jonathan Frühlingsoverall 7e
- Sandalen 3e
- 2x Lätzchen von Marimekko zusammen 1e

Ei kommentteja: