torstai 13. toukokuuta 2010

Vaatepostaus

Noniin, nyt kun kaikki muutkin postaa kesävaatteista, niin minäkin. :-D

Eli kävin Kampissa, ja siellä kuuluisa Po.P jossa oli nyt muuttomyynti. Kovasti kaikki näytti hehkuttavan sitä, eli jopa -70% piti olla. Joopa joo, seinällä oli sellainen lappu että on muka -40%, -50% ja -70%. Mutta oikeesti kun pääsin sitten siihen yhteen telineeseen jossa oli ale vaatteet, niin siinä olikin sitten vaan -30%, 40% ja 50%. Tunsin itseni huijatuksi, lievästi sanottuna. Koot oli vähän sitä sun tätä, ja vaatteetkaan eivät jotenkin iskeneet minuun.
Eli eipä ollut kovin kummoista kuuluisassa Po.Pissa.

Sitten keväisin Tarjoustalossa, ja siellä oli sitten jo alennetut vaatteet vielä -50% kaikki. Oli 3 isoa rekillistä vaatetta ja hinnatkin oli mielestäni huomattaavsti kivempiä. Ostin sitten tällaiset:

MiniStars shortsisetit, alkuperäinen hinta 9,99e, alessa 5,00e ja nyt enää 2,50e per setti. Otin yhden koossa 90cm ja yhden koossa 100cm. Eli isompi jää varmaan myös ensi vuodeksi.Parasta näissä on, paitsi että ovat mielestäni kivan näköiset, jos nyt käy niin että poika syö mansikoita tai suklaajäätelöä nämä päällä, läsähtää keskelle kuralammikkoa, tms, eikä tahrat enää lähde, eipä hirveesti harmita.

1 kommentti:

mamas kram kirjoitti...

Sommerliches Helsinki!? Wie schön! Wir haben seit beinahe drei Wochen Dauerregen. Aber aufs Wochenende hin soll es besser werden.
Ich hoffe, der Norden auch im Juli schönes und warmes wetter zu bieten hat. da fahren wir nämlich wieder nach Skandinavien.
Liebste Grüsse in den hohen Norden und geniess das sommerliche Wetter
Doris