tiistai 11. toukokuuta 2010

Valtteri 9.5.2010

Myyrmäki pitää nyt vielä vähän taukoa, mutta jatkuu ensi viikolla. Sitä odotellessa käytiin sitten kaverin kanssa Valtterissa.

Kävi sitten vähän huonosti pari kertaa, ekaksi joku osti nenäni edestä Adidaksen laukun 2eurolla. Noh, se nyt ei niin kovasti harmittanut, ajattelin että lapsukaiseni voi ensi kerralla vaikka tulla itse mukaan ja valita laukkua itselleen, kun en minä tiedä mistä se tykkää ja mistä ei.
Mutta sitten harmitti ihan oikeesti, sillä nenäni edestä yksi mummeli osti Tupperboksin hintaan 50 senttiä, ja se harmitti ihan oikeesti!! Siis argh, miksi mä olin puoli sekunttia liian hidas?!?!? Oikeesti, otti päähän aika rankasti, teki mieli repiä se boksi mummelin käsistä ja tunkea ne rahat myyjän kouraan. Mutta koska olen suht. hyvin käyttäytyvä ihminen, niin kävelin vaan eteenpäin manaillen itsekseni.

Myynnissä olisi ollut prätkähiirien huoltorekka hintaan 5e. Mutta tämä rekka sisälsi tosi paljon pieniä osia, ja kuvittelin miten nämä pienet osat leviää meidän kämpässä ja totesin että en halua alkaa niitä keräämään jatkuvasti. Eli se jäi sinne, mutta prätkähiiren ostin, valitettavasti prätkät oli jo myyty :-(

Näin myös Tripp Trapp tuolin Valtterissa, hintaa oli 80e, mikä minusta oli aika paljon. Etenkin kirppishinnaksi. Sillä kirppiksellä useimmilla on kait käteistä mukana vaan vähän, eikä noin isoja summia, vai onko??

Minulla on ollut jo jonkin aikaa projektina että hankkisin käytetyn Tripp Trappin toista kautta, mutta siitä enemmän sitten jos tämä toteutuu.


Tällaisia löytyi:
- Lindexin pusero 1,50e


- pikkuautoja 5 kpl yht. 1e
- Fisher Price Little People hahmo 0,20e
- Prätkähiiri 1e
- Lassietec kevät hanskat 1,50e
- miekka jossa äänieffektit 1e
- ruutupaita 0,50eFunde vom Flohmarkt Valtteri:
- Lindex shirt 1,50e
- kleine matchbox Autos 5 Stk zusammen 1e
- Fisher Price Little People Figur 0,20e
- Biker Mice from Mars Figur 1e
- Lassietec Handschuhe für den Frühling 1,50e
- Schwert mit Soundeffekt 1e
- Holzfällerhemd 0,50e

Ei kommentteja: