sunnuntai 29. elokuuta 2010

Kehä III Kirppis 28.8.2010

Käväisin taas kerran Kehä III kirppiksellä kun miehellä oli asiaa Puuiloon. Tämä onkin tosi hyvä yhdistelmä, miehet joita kirppikset eivät kiinosta voi lähettää Puuiloon siksi aikaa kun itse kiertelee, niin ei tarvitse kuunella sitä narinaa kun itse haluaa hypistellä kaikkia tavaroita ("tuut sä nyt jo" "pitääks sun nyt kaivella kaikki noi tavarat??" "pitääks meidän täällä olla vielä miten kauan??"). Jos miehelle pitää vieläkin keksiä jotain tekemistä, niin vieressä on vielä AllRight jossa on kaikenlaista moottoripyörä härpäkettä :-)

Itsepalvelukirppariksi tämä on aika hyvä kirppis, eli se on aika avara, ja siellä on paljon loosseja jossa on vaihtuvasti tavaraa. Yksi ärsyttävä piirre itsepalvelukirppiksellähän on että useassa on sellaiset loossit joissa on vuodesta toiseen samat roinat. Mutta Kehä III kirppiksellä näytti olevan just sitä kivaa kirpparitavara monessa loossissa, eli just sitä kun ihmiset siivoavat kotona kaapeista ja komeroistaan ylimääräiset tavarat pois ja myyvät niitä pois edulliseen hintaan, päästääkseen eroon niistä.

Katselin siellä jotain kivaa toppahaalaria. Olihan siellä aika monta, MUTTA....niihin oli hintalaput kiinitetty NUPPINEULOILLA!!!! Eihän kosteussuoja haalarin kankaaseen pidä kiinittää hintalappua nuppineulalla tai muulla neulalla, siinähän tulee reikä kankaaseen, ARRRGH!! Jos haluaa nyt välttämättä kiinittää sen lapun nuppineulalla, niin voihan sen laittaa vaikkapa niskalappuun. Mutta näin jäi ostamatta.

Sitten löytyi myös parit kivat Tuomas Veturi vaatetta, jopa oikeaa kokoa. Mutta hinta oli mielestäni aika korkea, eli housut 4e ja acryli neule 3e, molemmat ihan selkeästi käytettyjä mutta vielä ok kuntoiset. Mielestäni olivat aika kalliit, ja olisin kyllä tinganut näitä vähän, tai edes jotain yhteishintaa tingannut. Mutta kun oli itsepalvelukirppis, niin ei voinut tinkiä, jäivät sinne.

Mutta löytyihän sieltä myös kivaa, lämminvuorikumpparit, Calippo 3e, lieskoilla ja anopille joululahja (uusi, laput kiini, USAsta) :-) Tällä kertaa ilman kuvaa.

Olen tässä jo alkanut miettiä joululahjoja. Minulle on hyvä alkaa edes hahmottaa joululahjat tässä vaiheessa, niin jos jotain kivaa tulee vastaan voin jo ostaa. Siinä on monta etua, ensiksi menot tasaantuu näin usealle kuukaudelle ja sitten ei tule paniikkia 24.12. aamupäivällä, kun silloin ainaskin mulla on usein muutakin kiirreellistä tekemistä.

Ostatko sinä joululahjat missä vaiheessa? Etukäteen, pitkin vuotta vai viime tipassa??

Ei kommentteja: