sunnuntai 8. elokuuta 2010

Valtteri 1.8.2010

Valtterissa oli vielä aika hiljaista, monta pöytää tyhjänä. Mutta eipä se tahtia hiljentänyt, jotenkin fanitetaan kaverini kanssa Valtteria. Vaikka siellä onkin aina ärsyttävät ammattilaiset, eikä niille ole vieläkään saatu omaa aluetta. Sehän olis niin helppoa, ammattilaisilla olisi oma alue missä on heidän pöytänsä, ja sitten olisi vaihtuvat pöydät. Mutta ei, kun ne on siinä aina sekaisin.
Noh, meillä on jo omat vitsimme, nurkassa kyhjöttävää lelu ja lastenvaatekauppialta ajattelemme aina kysyä että hän näyttäisi meille takanurkan tavaran, mihin ei edes pääse käsiksi, sillä tavararöykkiöt tällä myyjällä on niin järkyttävät. Ja sitten toteaisimme vaan että kiitos, mutta emme osta tätä ;-D

Jännää oli kun olin ostanut Fisher Price Little People hahmon, huomasin kotona että tällä hahmolla onkin Adidas paita päällä. Mietin että minkälaista tuotesijoittelua tässäkin on harrastettu. Eli mitäköhän Adidas saa siitä kun on tällaisessa mukana??

Etsin Stieg Larssonin Millenium sarjan kakkos osaa. Yhdellä kauppiaalla oli eka ja kolmas osa, nekin 3e/kpl (ei sinänsä paha hinta) mutta kakkos osa oli mennyt jo. Jatkoin matkaa ja sitten oli pöytä jossa kaikki kirjat oli 1e/kpl, ja siinähän se oli, Stieg Larssonin Millenium sarjan kakkos osa. Aikamoinen tuuri!

Tällaisia löytyi:
- mustat farkut, 3e
- Fisher Price Little People hahmo 0,20e
- "Louis Vuittoni" lompakko 1e, varmasti aito!!!;-)- Molly kirja 1e
- Tomppa kirja 0,50e
- Nuoren naisen kauneusopas 1e
- Bonanza DVD boksi 5e
- Stieg Larsson kirja 1eFunde auf deutsch:
- schwarze Jeans 3e
- Fisher Price Mädchen 0,20e
- "Louis Vuittoni" Geldbeutel 1e garantiert echt!! ;-)
- Maisy Buch 1e
- Tomppa Buch 0,50e
- Nuoren naisen kauneuskirja (Buch mit Kosmetik und anderen Schönheitstipps) 1e
- Bonanza DVD Box 5e
- Stieg Larsson Buch 1e

Ei kommentteja: