sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Valtteri 13.2.2011

Katselin eilen Jäähallin nettisivuilta mikä on kirppiksen laita. Ei ollut edes loppuun myyty, niin mietin että kannattaako mennä, ja päädyin taas kerran Valtteriin. Onko kukaan käynyt viime aikoina Jäähallissa, minkälainen kirppis siellä nyt on??
Viimeksi kun itse kävin syksyllä, niin oli tosi paljon Arabian asioiden myyjiä ja aika hintsusti mitään tavallisia myyjiä jotka käyvät kerran tai pari vuodessa myymään omat roinat pois nurkista.

Valtterissa oli taas lähes joka pöytä myyty (1-2 tyhjää pöytää taisi olla vapaina, ja nekin saattoi täyttyä aamun mittaan). Tavaraakin löytyi ihan kiitettävästi.

Löysin mm. itselleni Reisenthelin easyshoppingbagin, jota olin jo tovin ihaillut. Kassin idea on tosi nerokas, eli se pingotetaan kaupassa ostoskärryn reunoihin klipsien avulla, niin että se avautuu siinä. Eli ei tarvitse pakata kaksi kertaa eikä tarvitse alkaa pitää kauppakasseja auki, vaan voi suoraan lapata ostokset sinne kasiin. Lisäksi sivutaskussa on vielä poleteille tilaa, mukana tulee siis 2 polettia. Koko komeus sujahtaa kätevästi putkiloon silloin kun ei ole käytössä, aivan loistava kassi! Olin jo katsonut sellaista kassia kerran messuilla, mutta sain jonkun piheys-kohtauksen enkä halunut sitä ostaa 5e hintaan. Myöhemmin näin samaisen kassin Stockmannilla hintaan 10e, ja silloin harmitti, ja paljon. Nyt sain oman easyschoppingbagin hintaan 3e!


- Puman musta keinonahkainen laukku 2,50e
- MNG farkut 3e
- pinkki vyö 0,50e- valkoinen käyttämätön toppi, koko XS, 1e
- pinkki WESC trikoopaita 2e
- hiusväri 2e
- Simpsons DVD boksit 7. ja 8. tuotantokausi, 5e/kpl


- Transformers hahmo 1e
- ruskeat shortsit koko 104 cm, 0,50e
- Ravensburger Colorix peli 1e (vain yksi osa puuttui)
- Starchild tossut 1e
- imut 1e


- pääkallolasi (meillä on näitä jo ennestään) 1e
- Bruce Lee 5 DVD:n boksi 5e
- Reisenthel easyshoppingbag 3e

- Reima kypärämysy 0,50 e
- kissa laatta (tämä menee lahjaksi) 1e
- Transformers lehti (kaupan päälliseksi Transformers lelun kanssa)
- t-paita (tämä sisältää ohuen vaaleanpunaisen raidan ja mietin vielä että tuleeko käyttöön vai ei ;)) 0,50e


5 kommenttia:

pikkudidi kirjoitti...

Kävin tammikuussa jäähallilla, ensimmäinen kerta minulle. Ihmisiä oli ostoksilla paljon eikä autollekaan löytynyt paikkaa, mutta tyhjiä pöytiä oli. Valtaosa myi vaatteita, joita en itse juurikaan katsellut ja sitten ne jokapaikan pakolliset ammattimyyjät.

zanne kirjoitti...

Kiitos arviosta pikkudiddi! Mihin aikaan tulit että autollekaan ei löytynyt paikkaa? Itse kun olen tullut n. klo 8.30 aikaan on ollut vielä runsaasti parkkiksia.

pikkudidi kirjoitti...

Varmaankin siinä 9 jälkeen, harvoin olen missään ennen ovien aukeamista. Täytynee herätä aiemmin jos tulee halu mennä jäähallille uudestaan. ;)

Onaha kirjoitti...

Kivoja!
Etenkin toi laukku <3

zanne kirjoitti...

pikkudidi: minä teen parhaat löydöt aina aamusta vähän ennen virallista kirppiksen alkua :-)

Onaha: Kiitos! Laukku jopa kelpasi meidän hyvin nirsolle teinille, eli taisi olla oikeasti kiva :-)