tiistai 22. helmikuuta 2011

Valtteri 20.2.11

Tällä kertaa kävin yksin kirppiksellä. Tarkoituksena oli etsiä farkut tytölle joka kulkee myös -20C pakkasissa mieluiten ohuissa legginseissä. Eikä edes mitkään farkkulegginsit, vaan ihan sukkahousujen ohuet legginsit. Salakavalana äitinä nyt yritin etsiä jotkut niin mageet farkut että tyttö pitäisi niitä ihan sen takia koska ovat niin mageet. Neljät farkut löysinkin, josta yhdet tosi tukevaa farkkukangasta olevat, ja toivottavasti tarpeeksi pillit että kelpaavat. Olen jo siinä pisteessä että JO farkkulegginsit, vaikka nekään eivät ole mitkään erityisen paksut, olisi parempi kun ohuen ohuet legginsit *huokaus*. Katsotaan kuinka käy.

Ostin paksut farkut myyjältä joka pyysi niistä 7e, tavallisesti en näin paljon maksa farkuista, mutta nyt ajattelin että voisi kokeilla. Samalla myyjällä oli toisetkin farkut (4e) myynnissä ja lisäksi söpö Snoopy yöpuku (1e). Tarjosin hänelle tästä paketista 10e, ensin hän empi, mutta kun vakuutin hänelle että hän päsisi nyt näin kätevästi eroon näin monesta vaatteesta ja saisi vielä 10e, niin hän oli vakuuttunut että oli hyvä diili! :-D

Isoon kehykseen olisi tarkoitus laittaa juliste. Olen sitä mieltä että ei kannata ostaa kaunista julistetta ja sitten lätkästä se seinään sinitarralla josta se sitten kerta toisensa jälkeen valuu alas ja ajan kanssa vaurioituu ja alkaa näyttää rispaantuneelta jne. Nyt kun laitetaan juliste kehyksiin, niin siinä se pysyy siistinä ja näyttää myös tyylikkäämmältä kokonaisuudelta.


- Ikea Reslig kehys (niin iso että sinne mahtuu juliste) 5e
- Sählymaila Fatpipe, 2e

- T-paita 2e

- kahdet housut 2e/kpl (yhdet jopa sopii mulle)

- Darth Wader Lego paita koko 110 cm, 1e
- Batman t-paita 0,50e
- maastohousut 1e
- haarukka 0,20e


- pinkki t-paita 1e
- possu yöppärihousut 0,20e
- Reebok mustat lenkkarit 2e


- musta Bench huppari 2e
- pinkki Puma t-paita 1e
- Paul Frank t-paita 1e


- kahdet mustat farkut josta toiset farkkulegginsit jossa vetskarit alhaalla
- kesäyöpuku Snoopy
Kaikki nämä 3 yhteensä 10e

- Pieces mustat farkkulegginsit koko S/M 2e
- siniset farkkulegginsit vetskareilla ja kivoilla rypytyksillä 2e

3 kommenttia:

Onaha kirjoitti...

Hyviä löytöjä, todella hyviä kyllä!

Hrr... Mä kauhulla odotan koska mun tytöllä alkaa myös "en käytä ulkohousuja" -kausi. Toistaiseksi on suostunut laittamaan, mutta osalla samanikäisistä 3. lk. tytöistä ei enää "ulkkareita" ole, edes tosiaan kovilla pakkasilla.

Onaha kirjoitti...

Ps. Linkitin sun blogin mun blogin "näitä seuraan" -listalle :)

zanne kirjoitti...

Joo, 3.luokkailaisena meillä vielä käytettiin ulkohousuja, mutta viimeistään ylä-asteella taisi nämä jäädä aina enemmän pois....*argggh*

Kiitos että laitoit blogini blogisi listaan!