sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Vermo 11.9.2011

Taas oli kaunis sää, niin päätin lähteä vielä viimeisiä kertoja Vermoon. Vermossahan espoolaiset myyvät Volvon takakontista heille ylimääräistä tavaraa ;-))

Valikoimat olivat ihan ok, mutta tällä kertaa ostin maltilla sillä yritän pitää kotimme tavaramäärän vähäisempänä.

Etsinnässä oli edelleen joku kiva kakkoshaalari tai takki+housut setti talveksi pojalle. Mitään kivaa ei löytynyt, mutta ei se mitään, se tulee sitten kun tulee vastaan. Sen sijaan myös etsinnässä ollut villahaalari löytyi. Tämä on erittäin hyväkuntoinen, hinta oli 4e, mikä ei mielestäni ole paha hinta villahaalarista, vai mitä olette mieltä?

Välikausitakinkin löysin hintaan 1e. Siinä on muutama tahra joka ei todennäköisesti lähde edes pesussa. Mutta ei haittaa, tämä takki sopii hyvin yleiseen rymyämiseen pihalla ja päiväkodissa, sillä muuten takki on hyvässä kunnossa, ja se taitaa olla aika pitkälti veden pitävä.

Pieni kahvikannukin löytyi lapsen leikkeihin. Pitkään olin etsinnyt pelkkää kahvikannua, sillä sellaista meillä ei ollut. Nyt löytyi hauska emalista tehty keltainen pieni kahvipannu. Siinä on kylläkin muutama kolhu, mutta ei haittaa leikeissä. Tavallisesti en ole niin ihastunut tällaisiin retro juttuihin, mutta tämä oli oikein söpö minunkin mielestä.- Cars DVD 1e

- Tutta paita 0,50e (kaverille)

- samalta myyjältä kun edellinen pusero Lassie takki koko 104 cm, 1e

- villahaalari koko 110cm (pieni koko) 4e

- emalinen pieni kahvikannu 1e

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Villahaalari ei paha hinta ja tuo kahvipannu ihan yli söpö! Mä oon nyt kahtena sunnuntaina päässy vaan myrtsin kirpul ja tosi heikot löydöt :-/

zanne kirjoitti...

Ai Myrtsi ei nyt ollut oikein menestys?? Harmi :-((
Meidän pitää katsoa jos päästäis vaikka yhdessä Myrtsiin :-)

Jonna kirjoitti...

Joo ei ainakaa mun kohdalla :-/ pitäs joku lauantai päästä käymään. koitetaan joku kerta yhes!