sunnuntai 28. elokuuta 2011

Vermo 28.6.11

Koska sää oli niin kivan lämmin vielä eikä sadettakaan ollut näkyvissä, nautin vielä viimeisiä kertoja ulkokirppiksestä, eli lähdin Vermoon.

Etsinnässä oli "nipsu-valaisin" eli pieni lukulamppu jonka saa kiinitettyä puristimella kiini sänkyyn. Kiertelin kirppistä ja löysinkin sellaisen yhdellä myyjällä, mutta kyseessä oli muovinen beige lamppu, ei oikein iskennyt. Sitten näin myyjän jolla oli kaikenlaista kivaa taloustavaraa ja kyselin että olisko hänellä lamppua, enkä oikein uskonnut että hänellä olisi, sillä en nähnyt sellaista. Mutta yllätys oli suuri kun hänellä olikin sellainen, samaisessa pöydässä missä olin jo katsonut (puusilmä mikä puusilmä). Oikein tyylikäs lamppu 3 eurolla!

Etsin myös talvihaalaria koko 104 tai 110 cm, mutta sellaista ei nyt oikein löytynyt. Siis sellaista josta olisi tullut fiilis että tuon voisi ostaa. Meillähän ei ole mitään hätää haalarin suhteen, sopiva haalari kyllä löytyy, mutta kakkoshaalari olisi kiva.

Löysin myös myyjän jolla oli myynnissä 4-5 vuotiaan pojan vaatteita jenkeistä. Oli Gymboreeta, Oshkoshia, jne. Ei kaikki ollut niin loistavan kuntoista, mutta ihan ok osa. Ostin häneltä sitten 10 vaatetta 7euron hintaan.


- peili 1e
- nipsu valaisin 3e
- Simpsons lasi (Homer) 1e
- kannettava cd soitin 3e- H&M paita itselleni 2e


Tässä vaatepaketin vaatteet:

- Oshkosh housut verkkovuorella koko 5T
- Oshkosh college (pientä kulumaa hihansuissa) 4T
- harmaat housut bugle boy, 4 T


- ruskeat Carters college shortsit 4T
- beiget Levi's shortsit 5T
- t.siniset pyjamahousut oransseilla raidoilla 5T


- The Cildrens Place, beiget vakosamettihousut 4T
- t.siniset pyjamahousut harmailla raidoilla 5T
- Harley-Davidson lappuhaalarit (ei aidot, mutta ihan kivat silti) 5T- Jonathan välikausihousut (tosi tukevaa kangasta), 98 cm, 3e
- tummansiniset toppahousut 110 cm (kuuluivat vielä pakettiin)- Jonathan rukkaset 1e
- H&M housut 2e (maksoin ihan liikaa, kun en huomannut että näissä on lahkeissa pienet reiät, arrggggggghhhhh!!)


Ei kommentteja: