maanantai 13. helmikuuta 2012

Valtteri 12.2.2012

Viikon tauon jälkeen lähdin taas Valtterin kirppikselle. Maltillisesti mentiin taas, etsinnässä oli jotain ihan muuta, nimittäin harmaat farkut, vaaleansiniset farkut, kengät mulle töihin sekä DVD bokseja. Mutta löytyi jotain ihan muuta, niin kun useimiten kirppiksellä! :-)

Mitään varsinaisia paskoja kirppislöytöjä ei tullut vastaan, eli ei mitään raportoitavaa siltä rintamalta. Jos ei nyt lasketa näitä ammattilaismyyjiä jotka ovat aina myymässä Valtterin kirppiksellä, mutta ne on jo niin kulunut aihe että en enää jaksa käyttää energiaani niiden päivittelyyn.

Tällaisia löytyi tällä kertaa:

- Harley-Davidson yöpuku, Manufactured for Kesko, eli ilmeisesti joku Citymarketin yöpuku. Ensin kun näin paidan, luulin että se on tavallinen Harrikka paita, mutta myyjä sitten kertoi että kyse on yöpuvusta. Saas nähdä kuinka käy, käyttääkö lapsi tätä sillä kun ei ole tapana käyttää yöpuvun yläosaa. Hinta oli ensin 3e, mutta tinkasin sen 2e hintaa.- Yhdellä myyjäpariskunnalla oli myynnissä paljon DVD levyjä jotka olivat pakattu näihin käteviin Ikea laatikoihin. Siitähän sain idean, eli voisin pakata meidänkin DVD:t tällaisiin! He myivät laatikotkin pois sitä mukaan kun saivat DVD:t myytyä. Hintakin oli maltillinen 1e/laatikko (tyhjä) ja ostin näitä heiltä 2kpl.- Tällaisesta takista esikoinen oli haaveillut jo pidempään. Tämä on kokolapun mukaan kokoa XL, mutta tämä on kyllä mitoitukseltaan niin kapoinen että menee hyvin S-kokoisellekin, vaikka sitten keväällä ihan takkina, vaikka kait tämä on tarkoitettu alunperin käyttää kun collegepaitaa. Hintaa tälle tuli 2,5e.


- Tässä 7.pari suosittuja Reebok Freestyle Hi, tällä kertaa tällaiset talviversiot jossa on karvasisus. Tiedä sitten miten lämpimät nämä ovat oikeasti, mutta ainaskin kärkiosassa nahka tuntuu hieman jämäkämmältä kun mitä tavallisesti (tämä onkin näiden kenkien heikkokohta, tosi ohut mutta pehmeä nahka) ja onhan tämä parempi kun ei mitään. Koko oli tällä kertaa 39, näihin mahtuu vielä villasukkakin. Hinta oli maltillinen 2,5e.
Toisella myyjällä oli saman mallin kengät, eli myös tätä talvimallia myynnissä, mutta koko oli 40, joka on jo vähän liian iso, ja värikin olisi ollut musta, mutta hinta 15e, niin en nyt ostanut.


- Simpsons Movie, tätä olikin jo etsitty, 2e

- meikkipussi, 0,50e

Ei kommentteja: