sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Valtteri 26.2.12

Tällä kertaa olinkin oikein ajoissa liikkeellä, perillä olin jo klo 8. Heti ensimäisestä pöydästä löytyi itselleni kiva pusero ja kauan jo etsinnässä oleva kiva ja tarpeeksi iso käsilaukku.

Ongelma on jos heti ekasta pöydästä löytää tosi kivaa, että kannattaako siihen sitten satsata vai pitäiskö sittenkin vielä koluta loppu kirppis että jospa siellä olisi vielä jotain muuta kivaa. Eli käyttääkö rahansa heti siihen, vai entäs jos saman tavaran löytää samalta kirppikseltä vielä edullisemmin?? Sellaistakin on käynyt aika usein että sama tavara löytyy useaan otteeseen samalla kerralla, mutta tietenkin täysin eri hintaisena, ja usein myös eri kuntoisena. Eikä välttämättä aina se huonokuntoisin ole ollut se halvin.

Sitten kävi sellainenkin että olin yhden pöydän ääressä ja myyjää ei näkynyt. Kysyin viereisestä pöydästä että tietääkö hän missä myyjä on. Hän totesi että ei ole koko päivän aikana vielä nähnyt myyjää!!! Aika erikoinen tapaus. Etenkin kun kirppiksellä on valitettavasti aika yleistä että siinä käy varkaita, että myyjä siinä jättää pöydän näin pitkäksi aikaa vartioimatta. Myyjää sitten kuulutettiin ja kun hetken päästä tulin takaisin, hän oli taas paikalla. En muuten olisi ollut niin kiinostunut, mutta hänellä oli myynnissä DVD elokuva jota olin jo etsinyt tovin ja joka jäi aikoinaan näkemättä leffateatterissa.


- Lindex paita, 3e
- kiva käsilaukku, 3e


- Vero Moda legginsit, 1e (nämä eivät olleet mikään kauhean hvyä löytö, kotona huomasin että takapuolessa on pieni reikä ja vetoketjut on jonkun itse päälle ompelemat, eikä kovin taidokkaasti)

- samalta myyjältä kun edelliset legginsit, nämäkin vain 1e, mutta näissä oli muutama pieni tahra.


- kun uusi H&M toppi, 0,50e


- vehnäjyvä tyyny, valmistaja Taikaloora, 2e


- DVD "Baader, Meinhof Komplex" ja Finias ja Ferb joulu DVD, 2e/kpl.

Ei kommentteja: