sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Myyrmäki 29.4.12

Jee, Myyrmäkihallikirppikset on ihania!:-D Siellä on aina tosi paljon myyjiä, ei paljonkaan ammattilaisia ja tarpeeksi tilavaa ja siistiä eikä ihan niin rähjäistä kun Valtterin kirppiksellä.

Löysin ihanat DocMartens -tyyliset maiharit lapselle, sivussa on vetskari, eli ovat helpot pukea lapsen itsekin.Hintakin oli sopiva 2e. Myyjällä oli myynnissä myös kiva sadetakki jossa fleecevuori, mutta siitä hän sitten pyysi taas 8e, mikä minusta oli liikaa käytetystä sadetakista, tuolla hinnalla saa jo melkein Lidlistä uusia.

Muuten oli myynnissä ylihintaisia Legoja, lastenkirjoja hintaan 3e (en ostanut, ostan 1e kirjoja, ja jos on joku tosi, tosi ihana saatan maksaa 2e tai 3e, mutta en sen enempää), ja muutenkin jätin taas paljon löytöjä muillekin! ;-D

Ulkona oleva makkaramyynti on jo vuosia ollut mun suosikki. Mutta nyt olivat ensinäkin nostaneet hintaa 2 euroon entisestä 1,50e. Sitten makkara oli tosi omituisen makuista, en tiedä mitä makkaraa se oli, mutta siinä oli omituinen sivumaku, yäh, en tykännyt oikein.


- pieni skeittilauta 4e

- Öttömöntiäinen paita koko 110 cm, 1e

- Muumi yöpuku koko 90 cm 1e ja muovinen Muumi lautanen 0,50e (Tämä kuva nyt jäi kääntämättä, plaah!)

- maiharit koko 30, huikeat 2e (eivät ole ihan niin huonossa kunnossa kärjestä kun mitä kuva antaa ymmärtää)

- pehmomiekka 1e
- Pirates of the Caribian hahmot yhteensä 0,40e
- panssarivaunu 0,50e
- silmälappu 0,50e
- skeittilauta 1e

- Nalle Puh kodin kansio 1,50e

2 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Minä kirppistelin tänään Hertsikan katukirppiksellä. Simme ei tartte mennä kukon laulun aikaan ja silti voi tehdä hyviä löytöjä.
Lisäksi sai nauttia aurinkoisesta ulkoilmasta, ihan luxusta. Olikin jo kiintiö täynnä sisäilmasta, kun koko muu viikonloppu on mennyt messukeskuksessa.

Myrtsissä tulisi varmaan käytyä enemmän, jos matkaa ei olisi niin paljon.

zanne kirjoitti...

Joo, olisin kanssa mieluusti lähtenyt käymään vielä Hertsikassakin, kun ilmatkin oli niin ihanat, mutta nyt tuli valitettavasti väliin toinen tärkeä meno.
Myyrmäki on aika kaukana meistäkin, mutta autolla sinne pääsee ihan näppärästi.