perjantai 27. huhtikuuta 2012

Myyrmäkihalli 22.4.12

Myytmäkikirppikset alkoivat taas. Paljon oli myyjiä ja kun juttelin yhden myyjän kanssa, hän kertoi että lauantaina oli vielä enemmän ollut ostajia.

En etsinyt mitään erityistä, mutta ajattelin jos toisen viljatyynyn löytäisin, niin se olisi tosi hyvä löytö, mutta sitten ajattelin että tuskin nyt niin erikoista tulee vastaan. Mutta kyllä, juuri sellainen löytyi! Ja vielä pestävällä päällisellä ja hieman isompi kun edellinen viljatyyny.

Itsellenikin löysin ihanan farkkumekon, olin tässä saanut inspiraatiota anrinkolta. Nyt löytyi KappAhlin farkkumekko johon multa löytyy myös kivat legginsit joita voisi käyttää tämän kanssa. Ainut vaan että nyt tarttis vaan enää silittää tämä ihana mekko.

Ostin sitten myös kaverille äitiyspakkauksen Imse Vimse vaippoja, näin kestoilun alkupaketiksi. Myyjä ei yhtään tiennyt mitä olisi pyytänyt näistä. Siinä hän taivasteli että mitäköhän näistä nyt pyytäisi ja kun hän ei oikein tiedä. Ja minun pitäisi tarjota jotain. Sanoin sitten että se on kyllä hänen asiansa nyt keksiä näille hinta. Eli näin vinkkinä, jos lähdet kirppikselle myymään, mieti jo hieman etukäteen hintoja tavaroillesi, edes suunilleen, ja sitten heität niitä tilanteen ja naamataulun mukaan :-) (ei ole ostajana nimittäin kovin kivaa siinä sitten odotella ja miettiä että mitäköhän se myyjä nyt heittää hintana).


 - Ruskovillan kypärämyssy, 2-4v, toivottavasti sopii vielä ensi talven lapselle, 2e (tässä on 3 pientä reikää, mutta ne saa helposti parsittua, muuten tämä on tosi pehmeä ja hyväkuntoinen kypärämyssy)


- KappAhl farkkumekko, 5e

- viljatyyny 2e

- Muumi t-paita koko 92 cm, 2e

- vaipat yhteensä 2e

2 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Ruskovillan myssy oli hyvä löytö. Ne on vaan niin hyviä myssyjä.

Mukavaa, että viljatyynykin löytyi.

zanne kirjoitti...

Jarna, totta, nuo on turkasen kalliita kun kaupasta ostaa, mutta tuolla hinnalla otin myös tuollaisen hieman korjausta vaativa.

Välillä käy kirppiksellä niinkin että löytää jopa sitä mitä meni etsimään :-)