sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Kirppistelyä...

Kirppikset ovat suuri intohimoni. Joka sunnuntai on pakko päästä kirppikselle, muuten tulee hieman tyhjä olo. Muut saavat saman fiiliksen viinaksista tai muusta, mutta mulle se on kirppiksellä kiertely.

Tiedän että ketään muuta tämä ei kovasti kiinosta, niin eläydynpä tässä nyt kunnolla. Idea tästä tuli kun kuulin että muut pitävät muotiblogeja. Niin miksi en voisi pitää sitten kirppisblogia.

Eli tässä nyt viralliset kirppistiedot:

sunnuntai 1.6.08
Kirppis: Valtteri
saldo:
- 2 H&M bodya valkoinen ja ruskea koko 80cm yht. 1e
- 6 kpl kestiksiä (mm. Igu sisävaippa, Under the Nile, L-koon Popolini) yht. 10e
- Emily the Strange T-paita 4e
- kissahuppari kissan korvilla 5e
- tyttöpääkallo kassi (jonka sivutaskussa oli muistitikku) 3,5e
- kassillinen Lego Primoja 1,5e
- iso läjä Duplo Legoja 2e
+ lisäksi kaikenlaisia kivoja vauvan vaatteita kokoa 74-80cm hintaan 0,10-1,5e

Vaipat olivat tosi löytö, vaikka osa niistä ei meniskään meillä, niin ei sillä oo väliä, saan ne aina myytyä, ja saan ainaskin 10e takaisin (ellei enemmän...). Samoin Legot olivat tosi löytöjä, sillä sitten kun meillä niillä ei enää leikitä, niin saan ne myytyä ainaskin 2x hintaan. *ja pisnesnainen minussa taas hykertelee*

Molemmille lapsille tuli ostettua kaikkea kivaa, ittelle ei taas mitään. Mutta kun ei ollut mitään. Kenkiä yritin vähän kattoa, mutta ei ollut mitään kivaa. Eikä vaatteissakaan. Kun en oikeen tiedä minkälaisia vaatteita alan käyttää kun palaan töihin, kun on tehtävät taas muutuneet.

Oikeastaan olisin halunut mennä Hietsun kirppiksellä käymään, mutta en uskaltanut lähteä sinne autolla, kun siellä on aina niin vaikeata löytää parkkista. Enkä halunut raahata lasta + parkkitaitoista miestä mukana, kun lapsi olis voinut saada "lämpöhalvauksen".

Mutta, kaikki kaikkiaan, oikeen onnistunut kirppisreissu oli.

Ei kommentteja: