lauantai 7. kesäkuuta 2008

Viikonlopun kirppis esi-mietinnät

Nyt alkaa taas pähkäily mihin kirppikselle sitä menis viikonloppuna. Ja aina jää jotenkin tunne jos menee yhdelle, niin toisella olis sitten varmaan ollut parempia löytöjä. Sen takia oikean kirppiksen valinta on tarkkaa puuhaa.

Säät kun on nyt suosineet noin loistavasti, on ollut aurinkoa eikä sateen häivää, niin ulkokirppikset ovat ihan ykkösjuttu. Eli Hietsu.
Vaikka Hietsu onkin tosi loistava paikka, niin ongelma siinä on aina tämä pääsy sinne. Eli jos menee autolla, on löydettävä sopiva parkkis, mikä ei olekaan aina niin yksinkertaista. Eli se vaatis miehen mukaan tuloa, joka parkeeraa auton taitavasti. Mutta toisaalta taas, mies on aikamoinen jarrupala, joka ei jaksa kierrellä niin paljon kun mun mieli tekis.
Julkisillakin sinne pääsee, ongelmana on vaan, kun JUST sillä kerralla sieltä löytyy aivan mahtavan tavaran, jota voi kuljettaa VAIN autolla.
Voishan sitä myös napata vauvan mukaan rattaisiin, ja sitten suunata ilmaisella kyydillä julkisilla Hietsuun, mutta entä jos vauva alkaa kitistä kuumuutta? tai nälkää? tai mitä lie....
Vaikea valinta, onneks on vielä huomiseen aikaa miettiä.

Ei kommentteja: