maanantai 27. heinäkuuta 2009

26.7.09 Valtteri ja Cittarin Parkkis

Tänään kävin taas Valtterissa ja lisäksi sitten paluumatkalla piipahdin Itäkeskusksen Citymarketin parkkipaikan kirppiksellä. Se että muistin Cittarin kirppiksen oli sen ansioita että oli lehdessä juttua Bewe Sportista joka järjestää tätä kirppistä. Siitä sitten muistu mieleen että sekin on kiva ulkoilma kirppis, ilman parkkiongelmia. Ennen vanhaa, eli joskus 90-luvun lopulla, kun ei ollut vielä sunnuntai aukioloaikoja, Cittarin parkkipaikan kirppis oli mahtava ostospaikka. Eli siinä oli koko valtava parkkialue täynnä myyjiä. Ja sieltä teki mahtavia löytöjä. Sillä siellä ei ollut melkein ollenkaan ammattilaisia, vaan ihan lähiseudun ihmisiä ja lapsiperheitä jotka myivät ylimääräiset tavaransa. Oi niitä aikoija.
Välillä tämä kirppis oli Puotinharjun ostoskeskuksen kattoparkilla, siinäkin se oli vuosikaudet aika hyvä sekin, jos vaan säät salli.
Nyt sunnuntaina kirppis oli kutistunut aika pieneksi pläntiksi, mutta eipä ainaskaan ollut pahemmin trokareita tai ammattilaisia ;-)

Valtterissa löytyi nämä:
- Emily the Strange raita t-paita 1e
- kauhukirja 1,5e
- potkuhousut 0,50e
- sekä pari tylsää mappia yht. 1e (en edes viittinyt kuvata, kun ovat niin tylsää persukamaa)

Olis siellä ollut Playmobil taloja, ja hintakin oli tosi alhainen, jotain 3e ja 4e. Mietin niitä hetken, mutta sitten en siltikään ostanut, koska ajattelin että meillä on sitä krääsää himassa muutenkin ihan tarpeeksi.

Cittarin parkkikirppikseltä tarttui vielä mukaan kaksi äitiyspakkaus potkupukua hintaan 0,20e/kpl.
Olivat tosi hyvä kuntoisia, hädin tuskin näitä on käytetty.

Ei kommentteja: