tiistai 14. heinäkuuta 2009

Valtteri 12.7.09

Taas pitkästä aikaa kävin kirppiksellä. Koska sää oli aamulla aika epävakaa, päätin suunata sittenkin Valtterille enkä Hietsuun.

Ja olihan siellä taas paljon myyjiä. Ei nyt ihan joka pöytä myyty, mutta kyllä ihan tarpeeksi että kiertelemistä riitti.
Siellä oli taas yksi Muumimuki myyjä. Mietin että onko se myyjä joku trokari vai miksi sillä on niin hillitön määrä niitä mukeja. Mutta myy niitä hintaan 8e, mikä musta ei oo paha hinta. Jos olis enemmän rahaa olisin ostanut vihdoinkin sen Tiuhti ja Viuhti mukin veljelleni, mutta en sitten ostanut. Se jäi kyl vähän vaivaamaan.

Vaatteita pikkuselle ei nyt tarvitse vähään aikaan ostaa, sillä sain juuri kaverilta valtavan läjän vaatteita, niin ei tartte ostaa mitään, ellei nyt jotain ihan erikoista tai yläosia...ehkä.

Muutenkin sieltä olis voinut ostaa vaikka mitä, mutta hillitsin itseäni nyt edes vähän. Koska muuten kotona aletaan hukkua siihen tavara määrään.
Päivän löytö oli Hemtexin mustat paksut samettiverhot. Verhot ovat just sopivat meidän makkariin ja pitävät (toivottavasti) auringon ulkona. Jouduin vähän niitä lyhentämään, niin pitkät olivat. Mutta nämä oli todellinen löytö, koska olen useasti ajatellut että pitäisi mennä ostamaan mustaa samettia ja ommella verhot makkariin. Nyt ei tartte.

Tällaiset olivat sitten löydöt:
- mustat sametti verhot, Hemtex, 4e
- 3 CD:tä (Kwan, Maroon 5 ja Whitney Houston) yhteensä 2e (eivät taida olla kaikki alkuperäisiä, mutta eipä se nyt haittaa)
- Paul Frank college 3e
- Onlyn mustat farkut koko S hintaan 2e
- pikkuautoja hintaan 10kpl oli 2e (ne oli niin mielenkiintoiset että pikkunen halusi heti leikkiä niillä eikä antanut olla paikoillaan edes kuvauksen ajaksi)
- kovakantinen Muumikirja "Muumi ja värit" 0,50e (on aika luettu, mutta kelpaa meille viellä)
- Tatun ja Patun Suomi 2e
- Tatu ja Patu ja ammatit 2e
- pari lenkkareita 1e
- pari mustat talvikengät 1e
- potkupuku äitiyspakkausesta 0,20e (tämä on veljelleni)
- helisitin äitiyspakkauksesta 0,20e (tämäkin klassikka veljeni vauvalle)
- 2 paria äitiyspakkaus sukkia, nekin 0,20e/pari (ja nämäkin veljeni vauvalle)Tässä yritin äitiyspakkausjuttuja kuvata paremmin:

Ei kommentteja: