torstai 23. heinäkuuta 2009

Kierrätyskeskus Tikkurila 20.7.09

Viime sunnuntainen kirppiskierros jäi väliin ihan hillittömän hammassäryn vuoksi. Särky oli siis todellakin aivan tajuton, niin että en kyennyt käymään kirppiksellä, vaan kävin päivystyshammaslääkärillä. Pienen hetken verran kyllä mietin siinä silti että entäpä jos kävisin ensin nopeasti kirppiksellä ja sitten vasta siellä hammaslääkärissä. Mutta en todellakaan kyennyt.

Koska edelleen olin etsimässä jatkettavaa lastensänkyä, ja kirputti sen verran pahasti, päätin sitten mennä katsomaan olisko sellaista sänkyä Tikkurilan kierrätyskeskuksessa, koska muistelin että siellä on aika hyvin huonekaluja.

Ja kappas vaan, löytyihän sellainen sieltä! Niitä oli siellä 3 kpl valkoisia sekä yksi valko + puunvärinen. Mutta minä halusin ehdottomasti valkoisen, ja otin sitten sen joka meni kaikista pienempään tilaan. Pisteenä i:n päällä löytyi vielä sängynaluslaatikko, sitäkin ajattelin että voisi katsella. Mutta en uskonut kaiken löytyvän näin nopeesti ja vieläpä näin edullisesti. Yhteishintaa näille oli 20e.

Sängyssä oli kaikenlaisia kynän jälkiä siellä täällä, mutta ne lähtivät tosi hyvin taikasienellä. Ja lopuksi vielä pyyhkäisin koko komeuden Kloritella kostutetulla rätillä, niin luulis nyt olevan puhdas.Sitten löytyi vielä tällainen ihanuus, kun olivat kaikki lelut -50% niin hintaakin tuli vaivaiset 0,05e. Eli Fabuland kirjoja on myös julkaistu siis englanniksi. Tämän takakannessa on vielä lisää näitä kirjoja mitä on ilmestynyt. Ihana pieni kirja, kovin on jo luettu, mutta silti aika siisti vielä, eli ei ole mitään suurempia kynänjälkiä sisällä.Eli tässä vielä takakannesta kuva, jossa on hahmojen nimet englanniksi:

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen kerännyt noita suomenkielisiä Fabuland kirjoja, 16 kpl löytynyt tähän mennessä.

http://lapsuusmuistelua.vuodatus.net/lue/2014/07/fabuland-kuvakirjat