lauantai 3. heinäkuuta 2010

Fida 1.7.2010

En ollut käynyt kirppiksellä nyt jo 3 viikonloppuna peräkkäin, niin oli sen verran pahat vierotusoireet että kävin sitten Fidassa lieventämään tätä kirppisvajetta ;-)

Sieltä löytyi söpöja puisia venäläisiä taloja kaverille joka kerää sellaisia. Vähän ovat pölyisiä, mutta eiköhän se siitä lähde vähän kun puhdistaa.

Hinta oli 2e ja 1,80e ja 2e.Sitten löytyi vielä tällainen komea Karjalan vaakuna kanavatyöpohja. Alkuperäinen hinta tällä oli 38e, mutta nyt oli 3e. Langat tähän pitäisi enää löytää.
Mietin että siihen menee varmaan ihan tavallisetkin villalangat. Mutta ongelmaksi muodostuu tässä se että siinä on esim. 3 eriä harmaan sävyä.
Eli jos jollakin on jotain hyvää vinkkiä mistä saisi langat tähän työhön, otetaan vinkit kiitollisena vastaan!

Lisäksi löytyi aida kangasta millä voi tehdä ristipistoja, eli tähän voi itse suunitella kuviot. 2,70e.
Seuraavana päivänä kävin taas Fidassa ja ostin vielä Suomen vaakuna kanavatyön myös 3e. Ja jo pidempään ostoslistalla ollut patja jatkettavaan sänkyyn löytyi erittäin siistissä kunnossa oleva jatkopalalla hintaan 7e (uusi on 45e).

Im Fida Flohmarkt gab's heute folgendes:
- 3 russische Holzhäusschen zum Aufhängen an die Wand, 2e, 1,80e und 2e
- ein Stickbild mit karelischem Wappen für 3e (Neupreis 38e)
- ein zweites Stickbild mit finnischem Wappen 3e (ohne Foto)
- eine Matratze fürs Kinderbett 7e (Neupreis 45e) wie neu, sehr sauber, sonst hätte ich die nicht gekauft

Fida ist ein Flohmarkt "Kaufhaus" wo Sachen gesammelt werden von Leuten die ihre Sachen verschenken möchten. Dort werden sie dann verkauft für missionarische Zwecke der Kirche, oder um diese missionarische Zwecke zu unterstützen. Der Vorteil dieses "Kaufhauses" ist es das alles relativ gut sortiert ist.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyselemiäsi ohkaisia villalankoja kannattaisi etsiskellä Menitasta (Korkeavuorenkatu), Menita Outletistä (Soukan ostoskeskus) tai Lankamaailma Nordiasta (Oulunkylän ostoskeskus). Kahdesta viimeisestä voisi löytyä edullisestikin...
t. Katri

zanne kirjoitti...

Kiitos Katri hyvästä vinkistä!
Sinne pitääpi joskus poiketa ja hakea lisää kivoja kanavatöitä ja ristipistotöitä.
Loppujen lopuksi löysin langat täältä:
www.satiini.fi

Siellä pelkät langat maksoivat 5,10e + toimituskulut 4,90e (jotka menee puoliks, sillä samalla tilasin toisetkin langat). Tästä liikkeestä löytyi tismalleen samat kanavatyöt, eli langat ovat myös varmasti sopivat.