perjantai 23. heinäkuuta 2010

Lasten Harrikka vaatteet

Tässä nyt vähän lisää vaate ja muiden tavaroiden esittelyä mitä tavallisesti ei näy suomalaisissa blogeissa.

Meidän ehdoton lempimerkki vaatteissa on Harley-Davidson. Heillä on aivan ihania lasten vaatteita MUTTA niiden löytäminen on aikamoista salapoliisityötä.
Suomesta niitä saa, mutta valikoimat ovat suppeita, sillä tietenkin ostajat ovat loppujen lopuksi aika harvassa. Hinnatkin ovat kaikkien tullien, yms. jälkeen tosi suolaisia. Tai...noh, maksaahan jotkut muutkin merkki t-paidat sen 30e, eli kait sitten ihan ok hintaisia ovat. :-D

Netistäkin voi tilata, mutta ongelmaksi muodostuu useimmiten se että tavarat myy jenkkiläinen nettikauppa joka ei toimita Eurooppaan tavaroitaan. Ebaystäkin olen katsonut, mutta sielläkin saattaa hinnat välillä kohota pilviin.

Valitettavasti nyt en löytänyt tähän mitään tämän parempia kuvia. Tiedän että olemassa tosi kivoja vaatteita, kuten lappuhaalareita, collegeasuja, t-paitoja, jne. Mutta tietenkin kun niitä nyt etsii, ei löydy taas mistään.

Mutta tässä ihana college asu, jonka mielusti ostaisin. Jenkeissä näillä on hintaa n. 30$ eli ei mikään paha hinta sinänsä. (mallina tässä hieman spookie nukke)Nämä bootsit meillä onkin odottamassa lapsen jalan kasvua:Mutta jos ei tyydy pelkästään Harrikan vaatteisiin, voi myös hommata lapselleen aiheen sopivia leluja, kuten tämän työkalu lelun:Tai sitten harrikka pehmon (näitä saa Helsingistä esim. Ison Karhun kaupasta Kampista).Tässä vielä the ultimate Harrikka fanin lelu, eli täysipuinen keinuhep..harrikka :-) (tällainenkin löytyy meiltä, vaati hieman ponnisteluja ja järjestelyjä saada se Suomeen jenkeistä, mutta onnistuihan sekin, hintaakin tälle tuli vaan 110e)Mitäs piditte näistä?

4 kommenttia:

MrsAgatha kirjoitti...

Keinuharrikka on kyllä tyylikäs!

Ite en noista Harrikka-vaatteista niin välitä, kun en muutenkaan ole motskarityttöjä! =D

jarna kirjoitti...

Hienot on bootsit!

Anonyymi kirjoitti...

tuolta löytyy keinuharrikoita ja ihan suomalaista käsityötä..... www.jpk75.com

zanne kirjoitti...

Kiitos vinkistä anonyymi!

Vaikkakin tuo aito Harley-Davidsonin lisenssituote onkin aika pähee, sillä siinä on jopa nappi mistä tulee aidon kuuloiset äänet :-)