sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Hietsu 18.7.2010

Pitkän harkinnan jälkeen päädyimme kaverini kanssa tänään sittenkin Hietsun kirppikselle. Kirppishän avaa virallisesti klo 10 ja klo 9.30 tulee kait virallisesti ekat myyjät. Mutta osa on jo aiemmin paikalla. Eli sinne kannattaa jo alkaa valua n.klo 9.30 aikoihin. Ainut vaan että ratikat eivät vielä kulje siihen aikaan Hietsun ohi. Eipä se mitään, käveltiin sitten.

Aika pettyneitä oltiin Hietsun kirppiksestä. Paljon ammattilaisia jotka myivät Arabiaa, Riihimäen lasia ja muuta tavaraa jonka hinnat liikkuvat ainaskin kymmennissä euroissa ellei sadoissa. Täytyy sanoa, ei minulla ole sellaisia summia edes mukana kirppiksellä.
Sitten jotain mummeleita joilla ei ole mitään käsitystä tavanomaisista kirppishinnoista. Kyselin hintaa 3 kpl poikien alushousuille, ja mummeli siinä ihan pokkana pyysi niistä 4e! (tuolla hinnalla saan niitä jo ihan kaupastakin, kuten ostin eilen Lindexin 70% alesta uusia hintaan 1,30e/kpl).

Jotain tärppejä oli, Polo Ralph Laurenin lappuhaalarit 4e oli ihan hyvä löytö, sekä lakanat 0,50e kpl ja sänkyyn petari ja peitto 0,20e/kpl. Mutta muuten oli kirppis aikamoinen pettymys, Valtteri on minun mielestä paljon parempi, enemmän tavallisia myyjiä ja alhaisemmat hinnat.

Plussana tietenkin aurinko, se oli ihan kivaa kävellä auringossa ja lämmössä sekä jäätelökioski josta sai herkullista (mutta kallista) jätskiä.

Tällaisia löytyi tarkalleen:

- petari ja peitto jatkettavaan sänkyyn 0,20e/kpl (nämä oli muutenkin ostoslistalla, mutta nyt tuli vastaan huomattavasti edullisemmin)- 2 kpl tumman harmaita parisängyn lakanoita 0,50e/kpl
- 1 kpl valkoinen parisängyn lakana 0,50e
- 1 kpl lakana jossa kuminauhat kulmissa yhden hengen sänkyyn 0,50
- 1 kpl vaaleanpunaisia tyynyliinoja kaupan päälliseksi
- Hemtexin pyyhe 1e- Polo Ralph Lauren farkkulappuhaalarit 4e (koko 3T)
- retro tyylinen body 0,50e (koko 86)
- retro tyylinen t-paita 0,50e (koko 86)
- trikoopaita itselleni 1e- Playmobil eläintarha lelu 3e

2 kommenttia:

Iia Katariina kirjoitti...

Täysin samaa mieltä tuosta Hietsun kirppiksestä. Ainakin viime viikolla oli ihan sama meininki: kallista tavaraa ja tosi vähän "tavallisia" myyjiä. Harmi, sillä paikkanahan se on kiva.

zanne kirjoitti...

Totta, paikka on kiva, etenkin kun aurinko paistaa. Mutta hintataso oli tosi kirjava!