tiistai 23. elokuuta 2011

Vermo 21.8.2011

Koska kesää näyttää olevan vielä jäljellä, ajattelin nyt lähteä vielä kerran ennen syksyä ulkokirppikselle, vaikka Myyrmäessä onkin jo alkaneet kuuluisat Myyrmäkikirppikset. Ensin mietin Hietsua, mutta siellä useilla myyjillä niin tähtitieteelliset hinnat ja parkkipaikan metsästys ei myöskään houkuta. Eli lähdin sitten Vermoon, koska siellä on paljon vapaita parkkipaikkoja eikä siellä ole mitään antiikkikauppiaita jotka eivät oikein ole minun kiinostuksen kohde.

Kiertelin siellä vähän ja näin sitten yhdellä myyjällä aidon Harley-Davidsonin goretex takin. Hintaa kyselin ja myyjä sanoi että 50e. Jotenkin sitten ajattelin että 50e on aika paljon rahaa, entäs jos löydän jotain vielä parempaa ja sitten mulla ei olekaan rahaa. Sillä en ota kirppikselle koskaan isompia summia mukaan. Kiertelin siinä sitten mutta en oikein pystynty keskittymään, kun takki pyöri mielessäni. Huomasin että nyt tämä takki vaivaa sen verran pahasti, että minun oli palattava myyjän luokse. Jos takki olisi vielä siinä, se oli sitten minulle tarkoitettu (<- kirppistaikauskoa!). Ja siellähän se oli. Sovitin takkia ja se oli JUST mun kokoinen! Yritin vielä tinkaista hintaa 40euroon, mutta myyjä ei antanut alennusta. Noh, olihan takki 50 eurollakin LÖYTÖ, sillä tällainen takki maksaa Suomessa uutena n. 750e ja jos Jenkeistä tilaa niin edullisimmallaan se on edelleen n. 450e.

Eli tällainen:

Lisäksi löytyi nämä:

- Kissamainen kangaskassi, 1,50e (tämä menee eteenpäin)
- 5 paria Spiderman sukkia yhteensä 0,50e2 kommenttia:

Onaha kirjoitti...

Jes, hyviä löytöjä! Ihana myös toi alemman posteuksen muumi-lautanen!

zanne kirjoitti...

Joo, takkia olin usein ihaillut Harrikka liikkeessä, mutta hinta on ollut sen verran suolainen että ei ole edes käynyt mielessäkään ostaa sitä. Nyt tuli tällainen tilaisuus vastaan, niin piti iskeä kiini! :-)