keskiviikko 3. elokuuta 2011

31.7.2011 Valtteri + Cittarin parkkis + Piiloa

Piilokirppiksellä oltiin jo loppuviikosta, ihan vaan katsastamaan olisko siellä jotain pientä kivaa, eihän sitä koskaan tiedä :-D
Siellä oli tällainen kiva rakennussarja josta poika innostui ihan tosissaan. On tarpeeksi simppeli kun tässä vaan tökätään puutappeja palikoihin, ja vasaroidakin tässä saa, mikä on kait yksi parhaimmista jutuista! Näistä sitten rakennttiin avaruusalus, moottori, robotti, jne. Ei tässä varmaan kaikki osat ole tallessa, mutta tarpeeksi että voi rakentaa ja hintakin oli vaivaiset 1,20e.Sunnuntaina kävin sitten vielä Valtterissa, josta en löytänyt oikein mitään, oli muutenkin nyt kesäaikaan aika hiljaista siellä. Sieltä löytyi vaan 3 kirjaa, 1e/kpl, sillä hinnalla näitä ihania klassikoita ei voinut jättää sinne! ;-) (nämä ovat menossa kyllä toiseen projektiin...)
Tästä pettymyksestä suivaantuneena lähdin sitten Citymarketin parkkipaikan kirppikselle. Siellä on hieman erilaista porukkaa myymässä ja myös ostelemassa. Lähinnä lähialueen perheet ja eläkeläiset siellä myy, kun taas Valtterissa on myyjiä ja ostajia ympäri Helsinkiä ja varmaan myös Vantaata. Kun Valtterissa on paljon nuoria jotka myyvät merkki- ja muotivaatteitaan niin Itäkeskuksen Citymarketin parkkipaikan kirppiksellä näitä ei ole.
Yllättäen sieltä löytyi taas Simpsoneita, tällä kertaa sarjakuvakirjan muodossa.

Lisäksi löysin matalan Muumilautasen. Näitä kait myytiin Stokkalla hintaan 9e, mutta kun en kerennyt enkä muistanut siellä käydä, hyvä että tuli tässä vastaan, niin sain sen nyt 8eurolla, säästö se on pienikin säästö :-)

Koska aamulla oli jäänyt aamupala aika vähäiseksi, ajattelin että ostanpas makkaran sieltä Bewen makkaranpaistopisteestä. Joo, tuo oli ihan virhe, makkara oli kait pilaantunut tai jotain, maistui ihan karmealta, en syönyt! Enpä taida sieltä enää mitäänsyötävää ostaa.

Sen sijaan ihan kirppiskauppiailta löytyi sitten ihan kivoja juttuja:

- 2 kpl Simpsons kirjoja yhteensä 3e- Meccano laatikko 4e- Muumi Viljonkka lautanen 8e (ilman värikästä pohjakuvaa)

Ei kommentteja: