sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Valtteri 4.3.2012

Tylsästi lähdin tänään taas Valtterin kirppikselle. Parkkipaikat ovat siellä aika kiven alla kun lumet vie osan paikoista. Muuten siellä oli tuttu meininki, paljon venäläisiä jotka tulevat ilmeisesti dösällä Pietarista, paljon ammattilaisia, mutta myös paljon tavallisia myyjiä, paljon ostettavaa, paljon edullisia juttuja ja ulkona tyly myyjätäti myi grillimakkaraa.
- Paavo Pesusieni t-paita, 0,50e


- Richa ajokengät, koko 39, hinta 5e (nämä ajokengät maksavat uutena n. 60e, nämä on tosi hyväkuntoiset, mutta koko taitaa olla aika nafti, sillä 39 numeroisena nämä sopivat hyvin mun 38 jalkaan, mutta eivät ole pätkääkään liian isot)

- H&M collegehousut, koko 104, hinta 0,50e (nämä on hieman haalistuneet, mutta hinta oli kohdallaan ja näitä etsinkin)- Pääkallo bikinit, 1e


- Aidot Crocsit, vain 5e (katsotaan tuleeko minustakin Crocsien käyttäjä, minulla ei ole koskaan ennen ollut edes feikki Crocseja)

- kahdet Gina Tricot Perfect Jeans farkut, 2e /kpl (nämä ovat samat farkut mutta eri värisinä)


- samalta myyjältä kun edelliset nämä Esprit farkut minulle, juuri sopivat, tällainen jännä harmaan sävy, hinta vaan 1e, tinkasin hinnan kun olin jo kahdet farkut ostanut.


- helmalakana, 5e (tästä olimme juuri keskustelleet että pitäisi saada tällainen peittämään ruman patjan, niin nyt kävi tosi tuuri!)- pinkki ruutupaita itselleni, 1,50e, tässä on 3/4 hihat, katsotaan miten tulee käytettyä, mutta minusta tämä on kiva ja rento paita.

Ei kommentteja: