lauantai 17. maaliskuuta 2012

Jäähalli 17.3.12

Nyt tuli vaihtelua kirppiksiin, sillä lähdin Jäähalliin, kun Valtterin kirppiksellä oli yksityistilaisuus. Jos oikein ymmärsin koko Valtterin halli tyhjennettiin tätä tilaisuutta varten. Toivottavasti tämä hieman karsi ammattilaisia siellä, tai edes heidän valikoimaa.

Jäähallista en tykkää niin paljon koska siellä on minun makuun liikaa ammattilaisia ja mummeleita jotka pyytävät ihan käsittämättömiä hintoja tavaroistaan.

Tulin Jäähalliin klo 8 ja siellä oli vielä paljon pöytiä vapaana, vaikka netissä luki että olisi täynnä. Tätä ilmiötä ihmetellessä minulle välähtikin että miksi on näin, sillä varaustiskillä oli pitkä jono ihmisiä vielä klo 10 kun olin lähdössä. Mutta tosiasia on että en jaksa pyöriä siellä kirppiksellä niin pitkään että olisi viimeisetkin myyjät ovat saaneet paikkansa ja laittaneet myyntitavaransa esille.

Viime aikoina on tullut paljon DVD:tä kirppiksille ja hinta vaihtelee todellakin paljon. Mutta nyt kun on alkanut tulla näitä 1e DVD:tä niin en enää jaksa maksaa paljon enemmän niistä. Tällä kertaa oli monta jotka möivät niitä hintaan 2e/kpl ja 3kpl hintaan 5e.

Etsinnässä oli fleecepeitto, ja sellainen löytyikin. Tiedän että muutamalla eurolla saa jo kaupasta fleecpeittoja, mutta ne on niin ohuita. Nyt löytyi oikein napakka fleece peitto 3 eurolla.

- 2 kpl Roope-Setä kirjaa yhteensä 0,50e

- Jenny by ara korkkarit, lähes uudet, 8e

- Fleecepeitto koko 3e
- 3 leffaa, Happy Feet, Easy Rider ja Uuno Turhapuron aviokriisi yhteensä 5e

- WESC huppari 3e
- paita, H&M, 1e

- feikki HD paita, 3e

- 3 Gina Tricot toppia, yhteensä 2,50e

- Mio vaippakuori, 0,50e

2 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Kaikenlaistahan sieltä taas löytyi. GT topit olisin voinut ostaa itsekin, sopisi mulle noi just eikä melkeen!

Mikäs yksityistilaisuus siellä Valtterilla oli? Aika hyvä, jos ne kaameet lelukasta summuut tapatrokarit olis kans joutunu purkaa leirinsä!

zanne kirjoitti...

Topit on kokoa XS, eli on tyttärelleni :-) Nyt näitä toppeja onkin vähän joka värisävyssä.

En tiedä mikä yksityistilaisuus siellä Valtterissa tänä viikonloppuna on, mutta siitä oli viime viikonloppuna oli siitä tiedotteita ympäri kirppistä.