sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Valtteri 25.3.12

Viime yönä kun siirettiin kelloja, oli taas hieman haastavampi aamu kirppistelylle, kun piti tavallaan herätä jo tuntia aiemmin.
Toivoin niin että tämän viime viikkoisen yritystilaisuuden myötä Valtterissa olisi oikeasti siivottu pois kaikkien vakituistan ammattilaisten kojuja, mutta ei, siellähän ne nökötti ihan tuttuun tapaan, vanhat pölyt päällä, harmi.

Yritin taas olla maltillinen ja olla raahaamatta liian isoja kuormia tavaraa meidän kotiin.
Ihan hyvin onnistuinkin.

Löysin muutamat DVD-boksit, joita oli nyt taas kivasti tarjolla. En tiedä mikä siinä on että joskus ei ole kellään ainuttakaan DVD-boksia, sitten taas niitä on runsain mitoin, joku ihme logiikka ilmeisesti! :-)

Löysin myös tosi kivan pesupulveriboksin. Tämä on siitä hauska että olen just saanut muutama viikko sitten Saksasta samankokoisen ja muuten samanlaisen peltipurkin pyykkijauheelle, mutta valkoisen, jossa on pesukoneen kuva. Nyt tämä uusi värikäs boksi, jossa on vielä Roy Lichtenstein-tyyppisiä kuvia, voin laittaa viereen ja siihen tietenkin kirjopesujauheen. Paitsi että kaikki ei mennyt kun Strömsössä, ja olen juuri ostanut Mammuttimarkkinoilta 2 isoa tönikkää nestemäistä pyykinpesuainetta!

- Lindex suloinen nallehaalari, koko 80 cm- kattila ja kananmuna yht. 0,50e
- PMMP - cd, Puuhevonen, 2e
- Cars vihko, 0,20e


- Ida T. t-paita, koko 104 cm

- pesupulveriboksi, 4e

- Deadwood, 1.tuotantokausi, 4e
- Ths Simpsons DVD boksi, 10. tuotantokausi (1 levy puuttuu), 2e

Ei kommentteja: