Ok, myönnetän nyt tässä, en ole mikään kummoinen kokki!
Eli tein tonnikalakastiketta. Reseptissä luki että siinä pitäisi käyttää kasvipohjaista Creme Fraicheä. Koska minua aina moititaan siitä että otan kaiken niin kirjaimellisesti resepteissä, ajattelin nyt kerran vähän improvisoida. En paljon, mutta ihan vähän. Laitoin sitten maitopohjaista Creme Fraicheä, ei kait se nyt niin tarkkaa ole. Joo, tällä kertaa oli....sillä reseptissä luki myös että kastiketta pitää hauduttaa kannen alla.
Tällaista siitä sitten tuli:
Tuossa näkyy vaan kuinka jotenkin tuo Creme Fraiche erotteli ittensä eri osiin ja jäljelle jäi rasva ja se mikä tässä ei oikein näy, eli paloi pohjaan.
Noh, oli se ihan syötävää silti, kunhan ei rapsutellut kattilan pohjaa.....
Että semmosta tällä kertaa.
2 kommenttia:
No mutta, yritys hyvä kymmenen;-) mulle olisi taatusti käynyt ihan samalla tavalla. Nim. en kehtaa kokata enää kotona!
Iloista päivää sinulle!
Kiitos!
Pääasia mielestäni oli että oli edes syötävää! :-D
Lähetä kommentti