sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Jäähalli ja Valtteri 28.2.2010

Toisin kun viime viikolla, nyt oli sää jo ihan erilainen, eli +1 C näytti mittari aamulla.
Jäähalli oli loppuun myyty eikä tyhjiä pöytiä kovin monta näkynyt. Mutta jotenkin tuo jäähallin kirppis on mennyt siihen että siellä on jotain mummoja myymässä itse kudottuja pipoja ja jotain itse askerteltuja postikortteja sekä lastenvaatteita vuodelta '82. Ihmettelen suuresti saavatko edes sen verran myytyä että saavat maksettua pöytävuokran. Harmi, sillä ennen siellä oli tosi hyvin myyjiä jotka vaihtuivat viikosta toiseen ja just ihmisiä jotka olivat siivonnut omia kaappeja ja komeroita ja myyivät ylimääräiset tavaransa pois.

Ennen kun lähtiin kirppikselle, lupasin pojalle että katsotaan jospa sieltä löytyisi roska-auto. Ja kyllähän sellainen löytyi, ja vielä Playmobilin.

Jäähallissa olisi ollut valkoinen Tripp Trapp tuoli. Mutta kunto oli aika huono, sillä esim. istuinlauta oli reunoista turponut niin että sitä ei pystynyt liikuttamaan. Sehän se Tripp Trappin idea että niitä lautoja voidaan siirtää istujan koon mukaan. Hintakin oli vielä suolaiset 50e. En siis ostanut.

Valtterissakin käytiin pyörähtämässä, sieltä sitten löytyi kans jotain pientä. Harmittamaan jäi mustat pyyhkeet 1e/kpl joita en nyt jostain syystä ostanut, ne olisi ollut oikeesti tosi tarpeeliset. En tiedä mikä minuun välillä menee, arviointikyky pettää ja pahasti.

Mutta yksi tosi hyvä löytö oli jakku jonka alla huppari, juuri tuon tyylistä olin etsinyt, jotain vähän parempaa juhliin, mutta ei sellaista kovin jäykkää ja tönkköä. Tämä on just sopivan rento mutta juhlallinen.

Tällä kertaa löytyi myös pöytä jossa oli harrikka vatteita, sieltä löytyi miehelle t-paita sekä vyö. Vyö on niin kiva että olis tehnyt mieli pitää itse, mutta kun se on niin pitkä että mahtuu mulle melkein kaksi kertaa ympäri, harmin paikka. Soljen kuulemma saan, se onkin kivan pieni ja kapea.

- jakku jonka alla huppari, Zara kids, 98cm, 5e
- pääkallo college huppari, 1e- ruotsinkielinen koirakirja 2e
- Kjell Westö: Missä kuljimme kerran 4e (pokkari)


- roska-auto Playmobil 5e


- Harrikka t-paita 2e
- Harrikka vyö 2e


Funde auf deutsch:
- Jacke mit Kapuze, Zara kids, Gr. 98cm, 5e
- Totenkopf Sweatshirt jacke, 1e
- Hundebuch auf schwedisch, 2e
- Kjell Westö Taschenbuch 4e
- Playmobil Müllauto 5e
- Harley T-shirt 2e
- Harlye Gürtel 2e

1 kommentti:

-J- kirjoitti...

Iik, apua, emmä löydä sun s-postia täältä mistään! Pehmolelujen perään kyselen... en uskalla rustaa osoitetta tähän kun en tiedä mikä julkaisuasetus sulla on käytössä, mutta laita mun blogin kommentteihin s-postiosoite niin vaihdetaan lelujen omistajaa :)