lauantai 20. helmikuuta 2010

Valtteri 14.2.2010

Ysävänpäivän aamuna lähdin Valtterille. Kyllä, kevätkin on tulossa, vaikka ei sitä uskoisi, sillä tämä oli ensimäinen aamu kun lähdin kirppikselle jolloin oli jo valoisaa. Lähden aina suunilleen samoihin aikoihin, eli n. klo 8, ja tavallisesti on aina ollut vielä pimeätä kun olen lähtenyt.

Tällä kertaa kävi kyllä niitä juttuja jotka harmittavat aika lailla olan takaa ja vielä monta päivää myöhemmin. Eli juuri nenäni edestä yksi nainen osti useamman, olisko ollut 3-5 kpl Arabian Muumi hahmoja. Nämä keraamiset hahmot ovat keräilykappaleita, ja myyjä myi ne naurettavaan 2e/kpl hintaan! Näiden arvo on ainaskin n. 30e/kpl. Kyllä harmitti!!
Kirjan "Berliinin poppelit" ostin koska olin kuullut siitä kehuja, ja ajattelin että voisin lukea tykkäänkö minäkin siitä.

Ihanasta vihreästä muumi yöpuvusta puuttuu 3 nepparia. Eli jos joku lukijoista tietää mistä saisi pieniä neppareita, siis sellaisia joita pitää lyödä kankaaseen, olisi kiva tietää. Toiselle puolelle pitäisi jäädä näkyviin pieni metallinen rengas.

Kirppiskierroksen jälkeen kun ei ollut vielä makkaraa paistossa, käytiin sitten ystävänpäivän kahvilla kaverin kanssa kahviossa.

Löytyi nämä:
- musta toppi, H&M, koko S, 0,50e
- musta-valkoraidallinen toppi, H&M, koko XS, 0,50e
- pokkari, uusi, Anne B. Ragde "Berliinin poppelit", 1e
- 10 kpl Kalle Anka lehtiä, yhteensä 0,80e- muumi palapeli joka oli niin suosittu että en saanut siitä kunnon kuvaa, 1e
- paloauto ja rekka-auto kirjat, 0,50e/kpl
- muumi kypärämyssy 0,50e
- muumi yöpuku, 0,50e (tästä puuttui pari painonappia)
- muumi marakassi 0,50eAm Valentinstag gab's im Valtteri folgende Funde:
- schwarzes Top, H&M, 0,50e
- schwarz-weiss geringeltes Top, H&M, 0,50e
- Taschenbuch: Anne B. Ragde: Berliinin Poppelit
- 10 Stk schwedische Kalle Anka zusammen 0,80e
- Muumin Puzzle (so beliebt dass es gleich auseinander genommen wurde) 1e
- Muumin Sturmhaube 0,50e
- Muumin Schlafanzug 0,50e
- Muumin Rassel 0,50e

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onnea kirppislöydöistä. Kuvailemiasi rengasneppareita löytyy Stokkalta, Eurokankaasta ja varmasti myös Cittareista & Prismoistakin. Mukana tulee työkalut (vasaraa yms. muuta lyömäasetta lukuunottamatta ;) ), jolla nepit saa paikoilleen. Hinta paketilla, jossa kaiketi kymmenkunta nepparia, about 7€. Muista ottaa vaate mukaan neppareita ostaessasi ja tiirailla, että nepparit ovat oikeankokoiset & siten ostettavilla korjattavissa... Terkuin, K

zanne kirjoitti...

Kiitos oikeen paljon neppari vinkistä anonyymi K!!